Säljare mot ÅF inom bygg - Uppsala / Gävle

Säljare mot ÅF inom bygg - Uppsala / Gävle

Vill du vara en del av ett av Sveriges starkaste varumärken inom byggbranschen och ingå i en stark koncern - Bergman & Beving? Är du proaktiv, tekniskt intresserad, samt relations- och resultatorienterad - då söker ESSVE dig!

Vår ledande position är skapad av engagerade, kunniga och kundorienterade medarbetare, och till rollen som Distriktsansvarig Säljare söker vi dig som vill fortsätta att utveckla en stark och välskött region - Gävle, Uppsala och norra Stockholm.

Om tjänsten
Som Distriktsansvarig säljare har du ett operativt ansvar för att prioritera, planera och genomföra säljdrivande insatser för att hela tiden utveckla ditt distrikt; Gävle och Uppsala. Du initierar och genomför lokala marknadsföringsaktiviteter, såsom utbildningsseminarium samt slutkundsbesök tillsammans med våra återförsäljare, primärt mot hantverkare och byggföretag.

Samtidigt som du samarbetar med dina trevliga och kompetenta kollegor i regionen, så ansvarar du självständigt för att aktivt vidareutveckla affären med befintliga återförsäljare, samt för att kontinuerligt söka upp nya. Ditt fokus är att skapa långsiktiga resultat och goda relationer, vilket vi mäter via nöjd kund index (NKI) likväl som i rena försäljningsmål.

I rollen som Distriktansvarig säljare rapporterar du till Essves Försäljningschef Jonas Bertz. Du utgår ifrån ditt hemmakontor, därför ser vi gärna att du bor centralt inom det aktuella distriktet; norra Stockholm, Uppsala eller Gävle. Det ingår en del övernattningar och längre resdagar, därför söker vi dig med vilja och möjlighet att resa i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Introducera nya sortiment och produkter till våra återförsäljare.
  • Genomföra tekniska produkttutbildningar löpande.
  • Besöka våra slutkunder på bygget, tillsammans med våra återförsäljare.
  • Exponera säljdrivande kampanjer hos återförsäljare.
  • Medverka vid roadshows, kedjestyrda events, samt mässor.
  • Administrativa arbetsuppgifter, såsom logga kundaktiviteter, offerera, sammanställa och följa upp försäljningsstatistik.
  • Bygga butik.
VI ERBJUDER
Att bli en del av ett företag med stolt företagskultur och en dynamisk, platt organisation. Du kommer få möjligheten att både påverka ditt dagliga arbete och utveckla ditt distrikt. Våra värdeord ansvar, attityd och prestation beskriver vår vardag och vår kultur präglas av säljdriv, högt i tak och samarbete - vi har roligt tillsammans!

Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig ersättningsmodell, miljö-/ elbil samt goda arbetsvillkor.

Om dig
Vi söker dig med en stark egen drivkraft och som trivs i en roll där du får möjlighet att ta egna initiativ. Du ser kopplingen mellan affärsmässighet och marknadsföring som självklar och du förstår vad som krävs för att skapa effekt och resultat. Du har förmåga att prioritera, strukturera och planera ditt eget arbete. Du är nyfiken, lösningsorienterad och har modet att testa nya tillvägagångssätt, samt förmåga att ställa krav och argumentera för din sak när det behövs. Som person är du lyhörd, smidig och har en naturlig förmåga att samarbeta och skapa förtroende.

Du har intresse för byggteknik och ser gärna dig själv som en hemmasnickare. Kännedom och ett starkt nätverk från byggbranschen är en stor fördel, men inget krav. Du har mest troligt eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskap, samt ser dig som en van användare av bl.a. Excel och CRM / affärssystem. Erfarenhet från butiksförsäljning eller B2B är meriterande, gärna inom bygghandeln.

Vill du vara med i Essves kunniga och engagerade säljteam?

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa, på tel: 0735-21 65 31 alt via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 19-21, vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen!

VILKA ÄRESSVE?
ESSVE är ett starkt varumärke som är en marknadsledande i leverantör av skruv och infästning som försett den nordiska marknaden med produkter sedan 1970. ESSVE står för kvalitet och innovation och har flera gånger tagit banbrytande innovationer till marknaden. All utveckling sker i nära samarbete med nordiska hantverkare vilket leder till att ESSVE toppar listor över starkaste varumärken i branschen år efter år. ESSVE har ca 200 anställde med egna kontor i 10 länder i Europa och Asien. Bolaget har vuxit snabbt sedan 2012 och vi går från att vara ett skandinaviskt varumärke till att växa globalt. Omsättningen är idag 1 miljard SEK med en dubbelsiffrig årlig tillväxt. Bolaget grundades 1970 och har rötterna i den svenska entreprenörs- och innovationstraditionen. Vår historia präglar fortfarande företaget och vår stolta företagskultur. Allt det vi gör och tror på har vi sammanfattat i vår payoff ”GET IT DONE”.

ESSVEs framgång bygger på en unik företagskultur och samspelet mellan människorna som arbetar där. Det är en platt organisation med korta beslutsvägar och alla medarbetare är viktiga för företagets utveckling. ESSVE grundades 1970 och har rötterna i den svenska entreprenörs- och innovationstraditionen, huvudkontoret är placerat i Kista. Läs mer om oss på www.essve.se

Sökord: Distriktsäljare, Säljare, Byggsäljare, "ÅF Säljare", AM, "account manager", regionsäljare, Essve, bygg, infästning, skruv, Uppsala, Gävle, säljtjänst
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.