Kassachef Eko Uppsala

Kassachef Eko Uppsala

Våra medarbetare på Eko bidrar varje dag till unika shoppingupplevelser för våra kunder! Här kan du arbeta med bla Kläder, Blommor, Godis, Lek, Inredning, Säsong, kondis & vår glada kassalinje.

Är du kassachefen som gillar försäljning och som inspireras av att vara med när vi öppnar EKO i Uppsala?

Under hösten 2021 öppnar vi Eko i Boländerna, Uppsala där vår ambition är att samla stadens gladaste kassörer till teamet. Vi söker därför en kassachef med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning och som har förmågan att leda sitt team både till nyöppning och under lång tid därefter. Tillsammans med ditt team och med oss har du viljan att skapa nya shoppingupplevelser i Uppsala!

Som kassachef på EKO är du engagerad och gillar de utmaningar som jobbet erbjuder. Du har förmågan att leda, planera och prioritera de dagliga utmaningarna.

Till din hjälp har du ett team av medarbetare, som du också har personalansvar för. Du deltar själv aktivt i den dagliga driften. Du skapar och upprätthåller rutiner som ger trygghet för både medarbetare och kunder. Det är naturligt för dig att ta ansvar och skapa förutsättningar för ett gott samarbete. Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen.

I ditt ansvarsområde ingår kassa, kundservice, bistro & konditori.
 • Schemaläggning & bemanning
 • daglig drift
 • inköp
 • egenkontroll
 • upprätthålla rutiner
 • kassaredovisning, - rapportering och kontanthantering.
I din chefsroll ingår att skapa, utveckla och upprätthålla rutiner och arbetssätt för det dagliga arbetet samt att som ledare coacha och inspirera medarbetarna.

Som du förstår är den här tjänsten komplex och ibland svår att greppa därför värdesätter vi förmågan att delegera och se helheten i driften. Det är viktigt för oss att du är genuint intresserad av driften och dess utmaningar. Vi fokuserar på möjligheter hellre än problem.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

För att lyckas i rollen krävs det att
 • du är relationsskapande
 • har intresse för försäljning, kundservice och människor
 • är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att skapa rutiner och att informera så att var och en förstår vikten av att varje vara slås in rätt i kassan
 • att du arbetar effektivt, strukturerat och värdesätter ordning och reda - för att på så sätt skapa goda förutsättningar för dina medarbetare.
 • du som ledare är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande
 • du har förmåga att motivera dina medarbetare så att verksamheten utvecklas
 • branscherfarenhet från handel, i chefsroll med aktiv arbetsledning för flera medarbetare är ett krav för denna tjänst.
 • Erfarenhet av kassaredovisning eller liknande uppgifter är önskvärt.
 • Datavana är ett krav. Vi arbetar främst i Lindbak, Quinyx & Excel.
God erfarenhet av personalplanering och schemaläggning, liksom kunskap i butiksekonomi är viktiga förutsättningar för tjänsten. God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-25

Tjänsten är heltid och avser tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning. Tillträde i September 2021

Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.