Butikschef EKO Stormarknad · Uppsala

Butikschef EKO Stormarknad · Uppsala

Våra medarbetare på Eko bidrar varje dag till unika shoppingupplevelser för våra kunder! Här kan du arbeta med bla Kläder, Blommor, Godis, Lek, Inredning, Säsong, kondis & vår glada kassalinje.

Är du vår Butikschef ?

Vi är stolta över att öppna EKO Stormarknad i Uppsala under hösten 2021.

Uppsala är en av tre etableringar i snabb takt. Vi söker därför ledare med erfarenhet och kunskap att driva butik under nyöppning och utveckling. Hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning ser vi som en självklarhet tillsammans med viljan att skapa nya shoppingupplevelser, fyllda av glädje!

7000 kvm shopping för hela familjen! Eko är en stormarknad utöver det vanliga. Med stora avdelningar och en känsla av flera butiker i en. Vi erbjuder en stor variation av varor för familj, trädgård och hemmet. Julmarknad, trädgårdsmarknad, salong, lek och inredning är några av avdelningarna som vi är särskilt stolta över.

Du ansvarar för butikens försäljning, drift och skötsel. Din huvudsakliga uppgift är att samordna alla resurser för att skapa resultat.

Du är företagets representant på den lokala marknaden. Mycket av din tid och ditt engagemang innebär att stötta din ledningsgrupp i deras roller. Personal- och ledarskapsutveckling i samband med ett nyöppnat varuhus blir din utmaning och ditt självklara ansvar. Du är en aktiv ledare i varuhuset som verkar för ett gott samarbete samt att rutiner och värderingar efterlevs. De första månaderna är du med och förbereder vilket är en fantastiskt rolig och händelserik tid.

Våra varuhus är öppna 9-20 alla dagar.

Erfarenheter

Vi söker en engagerad ledare som inspirerar sina chefer och personal. Ledare som gillar att sälja, hitta lösningar och har både viljan och förmågan att utveckla verksamheten mot uppsatta mål.

För tjänsten krävs det att:
  • du har branscherfarenhet från större varuhus med fler än 20 anställda eller erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
  • du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet, med goda referenser, i ledande befattning.
  • erferenhet av att arbeta med ledningsgrupp eller genom direktrapporterade underställda ledare.
  • erfarenhet av volymförsäljning
  • ha arbetat med säsongssortiment
  • dokumenterad ledarskapsutbildning inom branschen är en merit.
Att du dessutom gillar förändringar och att vi tillsammans ständigt utvecklar och förnyar gör att du kommer trivas extra bra på Eko.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidaretjänst.

Tillträde i April/Maj 2021 eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Välkommen med din ansökan senast den 6 December 2020
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.