Projektledande webbredaktör till myndighet.

Projektledande webbredaktör till myndighet.

Kort om tjänsten

Nu söker vi för ett konsultuppdrag en van projektledare med erfarenhet av att jobba som webbredaktör.
Omfattning: Heltid 100%
Start: Omgående
Längd: 2022 12 30, eventuellt längre.

Du ska projektleda myndighetens arbete med att ta fram ett nytt intranät i publiceringsverktyget Sitevision.

I arbetet ingår att tillsätta och leda en projektgrupp, ha löpande projektkommunikation med webbyrån, bygga sidor i intranätet och flytta över innehåll från det gamla intranätet. Du arbetar i tät dialog med projektgruppen, myndighetens kommunikationsfunktion och samarbetar med hela verksamheten kring intranätutvecklingen.

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork, det kan även finnas möjlighet att fakturera från eget bolag.

Mer om tjänsten

Placering: Avdelningen för digital utveckling och kommunikation, Uppsala.

Din profil

För att vara aktuell för rollen behöver du uppfylla nedan kriterier:

Du har högskoleutbildning inom media- och kommunikationsvetenskap eller kompetens som kan bedömas likvärdig. Du har några års erfarenhet av att projektleda utvecklingsarbeten inom webb eller intranät och av att bygga sidor och arbeta med innehåll i webbpubliceringsverktyg.

Du har goda kunskaper i svenska och förstår vikten av tydlig, öppen och inkluderande intern kommunikation. Har erfarenhet av arbete i offentlig sektor och förstår rollen som statstjänsteperson och vikten av att följa relevanta lagar vad gäller tillgänglighet, inkludering och dataskyddsfrågor. Meriterande om du har erfarenhet av publiceringsverktyget Sitevision eller intranätutveckling.

Ansökan

Sugen på denna spännande roll?
Då är du välkommen att söka via länken i denna annons. Urvalet kommer ske löpande.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.