Fastighetsförvaltare Uppsala

Fastighetsförvaltare Uppsala

Fastighetsförvaltare till Uppsala

Gillar du mötet med människor samtidigt som du drivs av att arbeta i en bred roll? Då kan du absolut vara den vi söker!

Donald Ericsson Fastigheter grundades 1973 av Donald Ericsson med syfte att äga och förvalta kommersiella fastigheter, bolaget har varit familjeägt under hela sin verksamhetstid. Sedan 2011 ägs företaget av hans söner. Bolaget har 3 anställda med kontor på Stålgatan i Uppsala.

Deras fastigheter innefattar höglager och logistik, produktion, kontor, industri och handel. De flesta av deras fastigheter ligger i Fyrislunds industriområde i Uppsala, här har de också kontor. Företaget har expanderat till Norra Gränby och till Gävle. Exempel på kunder är: Sandå, Willys, Ryds bilglas, Uppsala Padelcenter, Piezo Motor, Uppsala kommun.

Arbetsbeskrivning: Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av många kontakter med bl.a. hyresgäster, entreprenörer, underleverantörer, myndigheter och mäklare. Du kommer att ansvara för att befintliga fastighetsytor kartläggs och att dokument samt ritningar hålls uppdaterade. Vidare ansvarar du för hyresavtal och hantera eventuella hyresgästanpassningar. Du har en bred och ansvarsfull roll i företaget, du kommer att närvara på styrelsemöten och bidra till att utveckla företaget vidare.

Mycket i arbetet handlar om att jobba som projektledare och hålla i många kontakter och trådar, för rätt person finns det stora möjligheter att vidareutvecklas i den rollen.

Kvalifikationer: Vi söker dig som tidigare har erfarenhet inom fastighetsförvaltning, teknisk förvaltning eller närliggande bransch. Meriterande är om du har relevant utbildning men det är inget krav. Du har erfarenhet av att arbeta med hyresavtal och har gärna en bredare teknisk kunskap. Vi ser gärna att du har viss kunskap kring avtal och ekonomi. Du trivs i en bredare roll och i nära samarbete med entreprenörer där du motiveras av att lösa problem och att självständigt driva ditt arbete framåt.

Som person: Vi ser att du är en person som skapar och bibehåller goda relationer. Du är resultatorienterad och du kommunicerar på ett positivt sätt och har förmåga att se affärsmässiga lösningar. Vi vill även att du är van vid självständigt arbete samt har en god förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt, starta och följa upp aktiviteter samt uppnå resultat.

Ansökan: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, tfn 070 829 82 58.
Mer info
Kontaktperson Sofie Elisson Söder
Telefon 0708-298258
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.