VI SÖKER SÄLJARE TILL VÅRT NYA KONTOR i GRÄNBY CENTRUM!!

VI SÖKER SÄLJARE TILL VÅRT NYA KONTOR i GRÄNBY CENTRUM!!

Din Mobil Uppland AB är en återförsäljare som har funnits sedan 2009 och har under många år arbetat som återförsäljare för ett flertal leverantörer däribland för de ledande mobiloperatörerna i Sverige.

Vårt fokus ligger inom telekom, både mot företag och konsument men även nykundsförsäljning.

Är du målinriktad, positiv och har hög arbetsmoral? Är du ambitiös, driven och gillar tanken av att själv påverka hur mycket pengar du tjänar? Då är det dig vi söker.

Som säljare hos oss så kommer du att förmedla och sälja mobila tjänster till privatpersoner via telefon.

I ett nära samarbete med både nya och befintliga kunder jobbar du med en lösningsorienterad försäljningsprocess där du är lyhörd för kundernas situation och ser möjligheten att lösa deras varierande behov med kundanpassade lösningar.

Karriärmöjligheterna inom företaget är mycket goda då företaget är i ett väldigt expansivt läge. Vi ser till att man har kontinuerlig utbildning inom sälj- och kundhantering tillsammans med tävlingar och generösa priser.

Det enda kravet vi har är att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift, utöver det så krävs det ingen tidigare erfarenhet då vi utbildar varje säljare från grunden på plats.

Du har motivationen och drivet, medans vi ger dig verktygen till att lyckas som toppsäljare!

Vi erbjuder dig:
  • En lättsåld produkt som inte kräver någon tidigare säljerfarenhet!
  • 15 000 kr fastlön + hög provision + bonus (snittlön 27 500 kr)
  • Tävlingar med generösa priser!
  • Karriärmöjlighet inom företaget!
  • Kontinuerlig coachning.
  • Säljutbildning och vidareutbildning.
  • Stora utvecklingsmöjligheter.


Typ av anställning: Tillsvidare (heltid)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Övrigt: För allas trivsel råder dresscode "propert och städat" på kontoret

Arbetstider: 08:00 - 17:00 måndag-fredag

Läs mer om tjänsten på www.din-mobil.se
Även på hemsidan kan ni enkelt skicka in er ansökan till oss.

Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga så snart vi kan och behandlar ansökningar löpande.

Antal lediga platser: 4
Mer info
Kontaktperson Emmelie Jonsson
Email Mejla Emmelie Jonsson
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.din-mobil.se
Sista ansökningsdag 23 dec 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din Mobil Uppland AB med säte i Uppsala sedan 2009 har under många år arbetat som återförsäljare för ett flertal leverantörer, alltid med goda resultat. Vår ledning kommer själva från försäljningsbranschen från början där de arbetat som både säljare och säljcoacher under många år innan de valde att ta klivet vidare och bilda Din Mobil Uppland AB, för att ta försäljningen till nästa nivå. Vi är idag ett 20-tal anställda och erbjuder alltid våra säljare en fastlön för att ge en trygghet med anställningen och undvika att någon tar till tveksamma metoder för att tvinga in ett sälj.

Under årens gång har vi bland annat varit återförsäljare för de ledande mobiloperatörerna i Sverige.

Vår fokus har främst legat inom telekom, mot så väl företag som konsument, nykundsförsäljning och befintlig kund, men vi har på senare tid även börjat sälja t.ex. larmtjänster och avser att vidga våra vyer ytterligare och bli bäst även på andra marknader än telekom.

Ett väldigt vanligt fenomen hos företag som arbetar med försäljning är en hög personalomsättning och det är här vi verkligen utmärker oss. Vi vet att för att nå toppresultat och hålla en hög professionell nivå på vår försäljning behöver man också bra och rutinerad personal. Av just denna anledning sattsar vi väldigt mycket på våra anställda för att de skall trivas till 100 %, vilket visar sig genom att merparten av vår personal också har varit med oss under många år, och möjliggör att vi kan hålla en låg personalomsättning och fortsätta vår framgångssaga som återförsäljare.

Hos oss lever vi efter mentaliteten This is Din Mobil för att vi är stolta över det vi gör. Vi som bolag är stolta över vår personal, som är ryggraden i bolaget och våra anställda kan känna sig stolta över sitt arbete och det dem gör.