Laboratorieingenjör inom Biotech i Uppsala

Laboratorieingenjör inom Biotech i Uppsala

I rollen som laboratorieingenjör blir du en del av ett team som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test.

Du kommer att jobba med proteinrening av allergena komponenter i löpande produktion. Parallellt kommer du tillsammans med de övriga i gruppen att jobba nära R&D i aktiviteter så som överföring och uppsättning av tillverkningsprocesser samt utredningar i processtekniska frågor. Det förväntas att du initierar och driver på förbättringsarbete såsom optimering av tillverkningsprocesser samt validering och kvalificering i samband med investeringar och ändringsärenden.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom kemi, bioteknik eller motsvarande inriktning, med kunskap inom proteinrening.

Det är en fördel i rollen med erfarenhet av praktiskt laboratoriearbete samt arbete i produktionsmiljö, företrädelsevis inom läkemedel eller medical device. Det är meriterande om du arbetat med risk- och grundorsaksanalys, validering och kvalificering samt har kunskap inom ISO13485 och GMP.

Personlighetsmässigt är du drivande, strukturerad och prestigelös. Att kunna prioritera, arbeta självständigt, vara kommunikativ och samarbetsvillig är något som förutsätts. Du är beslutsmässig, kvalitetsmedveten, har hög integritet samt har förmåga att prioritera och planera ditt arbete. God förmåga till muntlig och skriftlig kommunikation på svenska och engelska är ett krav.

Ort:
Uppsala

Omfattning:
ca 1 års vikariat på heltid, med start efter årsskiftet.

Sista ansökningsdag:
25 nov. Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

För information: Då urvalet i rekryteringsprocessen sker löpande rekommenderas att ansökan registreras via www.dfind.se/science-engineering så snart som möjligt, dock senast 25 nov. För frågor om tjänsten, kontakta Summer Lovlinger 073-315 48 38

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.