Mikrobiologisk laboratorieingenjör till Life Science-företag

Mikrobiologisk laboratorieingenjör till Life Science-företag

Nu söker vi på Dfind Science&Engineering en erfaren mikrobiologisk laboratorieingenjör till ett framstående Life Science-företag i Uppsala. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag som kommer pågå under ca. sex månader, med start omgående med eventuell möjlighet till förlängning. På uppdraget får du jobba i en spännande, internationell miljö där möjlighetheterna till personlig och professionell utveckling är goda. Du blir en viktig del av ett globalt och växande företag.

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba på ett utvecklingslaboratorium och ingå i mikrobiologigruppen där pågående projekt behöver utökade resurser. Du kommer att arbeta självständigt med utförande av analyser och utrustningsunderhåll. Det ingår även administrativa uppgifter såsom noggrann dokumentation av det arbete du utför.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med mikrobiologisk/bioteknisk inriktning alternativt lång relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du arbetat ett par år inom medical device eller läkemedelsindustrin. Kunskap om GMP är meriterande och har du arbetat med valideringar och kvalitetskontroll/QC är det starkt meriterande

Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska och har vana av noggrann dokumentation på båda språken.

Som person är du driven, strukturerad, kommunikativ och lyhörd. Du är målmedveten samt har lätt för att samarbeta och sätta dig in i nya uppgifter. Du är även flexibel och är inte rädd för att prestigelöst ta tag i det som behöver göras, stort som smått.

Övrig information

Företaget kan komma att utföra en rutinmässig säkerhetskontroll före påbörjat uppdrag för specifika positioner eller aktiviteter. Denna säkerhetskontroll utförs av en extern leverantör efter godkännande från sökande.

Uppdragsgivare:
Dfind Science & Engineering

Ort:
Uppsala

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Tillsättning sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

För information:
Linnéa Järverup, +46768561951, linnea.jarverup@dfind.se alt. Patricia Torregrosa +46725869242, patricia.torregrosa@dfind.se

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 30 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.