Senior analytisk kemist

Senior analytisk kemist

Är Du disputerad analytisk kemist vill arbeta med metodutveckling? Har Du erfarenhet av analys så väl som formulering? Är Du en person som lätt kommer in i gruppen och uppskattar att arbeta mot mål tillsammans?

Tjänsten

Ett medelstort bolag i Uppsala söker förstärkning. Du kommer att arbeta som analytisk kemist i förstudier i tidiga projekt. Tonvikten kommer ligga på metodutveckling men Du arbetar nära övriga analytiska kemister i arbetet med rutinanalys, optimering och utveckling. Huvudsakligen kommer Du att arbeta med LC men LC MS och LC MS/MS kan också förekomma.

Kvalifikationer

Du har troligen en universitets- eller högskoleutbildning inom ett keminäraområde. Du har troigen disputerat och Din arbetslivserfarenhet sträcker sig över några år. Du har med Dig erfarenhet av GMP och erfarenheten av arbete med LC är god. Erfarenhet av LC MS eller LC MS/MS inte ett krav men meriterande. Du är van att röra Dig i LC-relaterad mjukvarumiljö och all typ av LC-relaterat arbete inklusive underhåll. Svenska är ett absolut krav då kvalitets- och säkerhetsdokumentation är på svenska. God engelska är meriterande.

Personlighet

Gällande denna tjänst går personlighet och attityd före direkta färdigheter. Att snabbt komma in i gruppen och på ett socialt och drivande sätt ta sig an sitt arbete är viktigaste. Eftersom metodutveckling är i fokus bör Du vara initiativrik och vara orädd inför att komma med förslag på förbättring. Du är bekväm med att ge och ta konstruktiv feedback gällande Dina egna och andras idéer.

Arbetsgivare:
Dfind Science & Engineering

Plats:
Uppsala

Omfattning:
Heltid med fastmånadslön. Omgående snart. Beroende på Din profil kan en prov/tillsvidare- eller visstidsanställning komma i fråga. Ambitionen är ett långsiktigt perspektiv med goda chanser till förlängning efter de 12 initiala månaderna som uppdraget omfattar.

Sista ansökningsdag:
2019-01-06. Första urvalet sker 2019-01-07.

För mer information:

Marlene Andersson, 0723926582, marlene.andersson@dfind.se

Philip Svanfeldt, 0733434531, philip.svanfeldt@dfind.se

Om Dfind

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har Du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden. Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Mer info
Kontaktperson Philip Svanfeldt
Telefon 0733434531
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 27 jan (5 dagar kvar)