Assisterande QA/RA till läkemedelsbolag

Assisterande QA/RA till läkemedelsbolag

För kunds räkning söker vi nu en konsult för uppdrag som assisterande QA/reg på ett läkemedelsbolag i Uppsala. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågå i ca 1 år.

Om uppdraget

Du kommer att ingå i gruppen för konstruktionsansvar för produkt och förpackningsmaterial som skriver Regulatorisk dokumentation kopplat till företagets produkter. Gruppen ansvarar för tillverkningsmetoder, produktspecifikationer, specar för förpackningsmaterial, leverantörskvalificeringar samt PV. De har också ansvar för planering av stabilitetsstudier för deras produkter. De driver CC-ärenden samt avvikelseutredningar kring produkt och material. Gruppen skriver årsrapporter, Product Quality Reviews för produkterna, utför trendanalyser av stabbdata osv.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker nu en konsult som ska administrativt supporta konstruktionsansvariga (KA) med dokument beskrivet ovan. Betoningen kommer vara att supporta KA med administration så som kopiering av batchprotokoll som ska med regulatoriska filerna, översättning av dokument som ska skickas in till myndigheter samt hantering och kontroll av analysdata till stabbrapporter osv.

Kravprofil

Du har en naturvetenskaplig eller teknisk universitetsexamen. Du behöver vara en person som är strukturerad, effektiv, noggrann kan uttrycka dig bra i tal och skrift på svenska och engelska. Du är duktig med dokumentation, formatering av dokument osv. Man måste hantera flera parallella uppgifter på ett effektivt sätt samt förmågan att kommunicera inom gruppen samt andra avdelningar. Erfarenhet av arbete i GMP-reglerad verksamhet är meriterande.

Uppdragsgivare:
Dfind Science & Engineering

Ort:
Uppsala

Omfattning:
Heltid

Uppdragslängd:
Ca 12 månader

Sista ansökningsdag:
2018-10-07. Urval sker löpande!

För information:
Patricia Torregrosa, patricia.torregrosa@dfind.se, 0725869242

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil så uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Mer info
Kontaktperson Patricia Torregrosa
Telefon 0725869242
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 7 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.