Junior systemutvecklare i Uppsala

Junior systemutvecklare i Uppsala

För kunds räkning söker vi nu en duktig systemutvecklare i början av sin karriär. Har du erfarenhet av .NET/C# och vill vara med på en spännande resa där du får möjlighet till stor frihet och utrymme att påverka ditt eget arbete? Varmt välkommen med din ansökan!

I din roll som utvecklare får du arbeta i ett team som tar helhetsansvar för sin leverans, och i arbetet ingår både förstudier, utveckling och förvaltning.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en öppen och prestigelös organisation med god gemenskap. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som du, precis som vi, håller högt. Du brinner för problemlösning och trivs med att arbeta med tekniken i fokus.

Detta är initialt ett konsultuppdrag via Dfind IT med mycket goda möjligheter till anställning direkt hos kund efter avslutat uppdrag.

Din profil:

Du bör ha relevant högskoleutbildning inom data-/systemvetenskap eller motsvarande samt ett eller ett par års erfarenhet inom utveckling, gärna i .Net/C#

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Ansökan:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Kontakt:
Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Ort:
Uppsala

Omfattning:
Heltid

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.