Junior nätverkstekniker

Dfind IT · Data & IT · löpande

Om jobbet

Dfind IT söker en junior IT-tekniker inom nätverk och kommunikation för uppdrag hos en av våra kunder i centrala Uppsala.

Vi söker dig som är i uppstart av din yrkesbana inom IT och vill växa och utvecklas i din roll tillsammans med Dfind IT.

Det är ett plus om du har ett eller ett par års erfarenhet av nätverk och kommunikation samt specifikt kompetens inom följande områden:
  • TCP/IP
  • Router och switchteknik
  • Integrering av data och telefoni
  • Nätverkslösningar
Vidare är det mycket meriterande om du även har kunskap om följande produkter och miljöer: WAN, LAN, WLAN, DNS och DHCP.

Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala och beräknas pågå från mitten av oktober och fram till årsskiftet med goda möjligheter till förlängning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka. Vi arbetar med intressanta och attraktiva företag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling. Som anställd hos oss erbjuds du en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, individuella utvecklingsplaner, utbildningar och sociala aktiviteter.

Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök via www.dfind.se. Vid ev. frågor kontakta Olivia Wijkmark via olivia.wijkmark@dfind.se

Ort:
Uppsala

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Organisations-/företagsbeskrivning:

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.