IT-koordinator till läkemedelsföretag i Uppsala

IT-koordinator till läkemedelsföretag i Uppsala

För kunds räkning söker vi dig som har ett brinnande intresse för IT och service och vill ansvara för att en IT-miljö fungerar, anpassas och utvecklas.

IT-miljöerna hos kunden är till stor del outsourcade vilket gör att du som IT-koordinator och supporttekniker är den person som har daglig dialog med befintlig outsourcingpartner samtidigt som du även är den person som anställda vänder sig till i tekniska frågor i första hand.

I egenskap av IT-koordinator deltar du även i interna projekt som rör IT och arbetar aktivt med att förbättra kundens IT-processer och system i enlighet med verksamhetens behov.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag hos Dfind IT med mycket goda möjlighet att bli rekryterad direkt av kund efter avslutat uppdrag.

Kvalifikationer:

Du har relevant utbildning och några års erfarenhet inom IT samt ett genuint intresse för dessa frågor. Vi tror att du har din bakgrund inom support och vill ta nästa kliv mot en mer koordinerande roll. Alternativt arbetar du i en liknande roll idag.

Du har goda kunskaper i infrastruktur. Vidare är du väl förtrogen med Windows och andra Microsoftprodukter. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Läkemedelsbranschen och är väl förtrogen med kvalitetsstandarder (GxP) som t.ex. GMP.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt.

Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Då detta är en operativ roll är flexibilitet och prestigelöshet bra egenskaper att besitta.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information:
Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.