Ekonomikonsult / redovisningsekonom

Ekonomikonsult / redovisningsekonom

Vi kan erbjuda dig;
  • En trygg anställning (tillsvidareanställning, inklusive 6 månaders provanställning)
  • Vidareutbildningar inom ekonomi, lön och arbetsrätt
  • Friskvårdsbidrag
  • En närvarande konsultchef
  • Möjlighet att vara med på roliga aktiviteter tillsammans med dina framtida konsultkollegor
Vi söker dig som vill arbeta som konsult hos oss för framtida uppdrag i Uppsalaområdet. Våra kunders behov varierar och därför värdesätter vi både bredd och erfarenhet hos dig. Det viktigaste är att du som person är öppen och flexibel samt kunnig inom redovisningens olika delar. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis inkludera löpande bokföring, bokslutsarbete, uppföljning och rapportering, ekonomiska utredningar och diverse analyser. Även rapportering av moms, skatter och arbetsgivaravgifter. Personen vi söker har ett genuint intresse för redovisning och vill utvecklas vidare inom yrket genom att tänka kreativt och hitta nya lösningar.

Låter det som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Uppsala

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information:
Välkommen att kontakta Isabell Bengtsson på isabell.bengtsson@dfindfinance.se eller 0703 39 62 80

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning från universitet eller yrkeshögskola och för att du snabbt skall kunna sätta dig in i en roll som redovisningsekonom bör du ha minst 2-3 års arbetserfarenhet. Du behärskar det svenska och engelska språket på en professionell yrkesnivå.

Du har lätt för att samarbeta i grupp och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet . För att lyckas i rollen är du naturligtvis prestigelös och serviceminded.

Företagsbeskrivning:

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult
Mer info
Kontaktperson Isabell Bengtsson
Telefon 0703 39 62 80
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du handlingskraftig och initiativrik som person? Trivs du i föränderliga miljöer med många utmaningar? Då kanske du skall bli konsult hos Dfind Finance!