Sportledare Löpning till Decathlon - världens största sportbutikskedja

Decathlon · Försäljning · 11 juni

Om jobbet

Vi söker just nu Sportledare till avdelningen för Löpning till Decathlons nyetablering i Uppsala.

Världens största sportbutikskedja satsar vidare i Norden och i höst öppnar Decathlon upp sitt tredje varuhus i Sverige, på Boländerna i Uppsala. Vi söker nu dig som lever för Löpning och som vill ta ytterligare ett steg och få möjligheten att arbeta med din största passion, varje dag! Våra Sportledare kommer bilda stommen i varuhuset och få stort ansvar i driften från dag ett!

Vi ger dig förtroende att skapa lönsamhet i en del av varuhuset genom att planera och genomföra kommersiella aktiviteter, leda och utbilda personal, ansvara för lagersaldon mm.

Decathlon är inte ett vanligt nio-till-fem skrivbordsjobb, så du behöver massor av energi och en vilja att arbeta hands-on, i en kundinriktad miljö. I gengäld får du utbildning och coachning, eget ansvar, möjlighet att arbeta med en sport som du brinner för samt möjlighet att växa i företaget såväl lokalt som internationellt.

Du är en glad, energisk och sportig person som delar våra värderingar (Vitalitet och Ansvar) fullt ut. Du har en passion för löpning (våra största sporter är Cykel, Friluftsliv, Skidor, Fitness och Löpning). Du är en servicemedveten team-player, positiv till förändring som vill ha en aktiv roll där du får fatta många beslut dagligen. Tidigare erfarenhet från retail eller annan typ av försäljning samt goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga.

Återigen, vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet till en rolig karriär, där du kommer att tränas och coachas i en internationell atmosfär.

Så, om det kliar i fingrarna! Tveka inte att söka tjänsten redan idag via länken nedan. Är du inte själv intresserad så kan du säkert göra någon annan glad genom att tipsa om tjänsten.

Observera att vi har publicerat flera annonser för olika sporter och att det räcker att du söker en av dessa för att vara med i urvalet för samtliga!

Kontakt/Ansökan

Infinity ansvarar för denna rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta Mårten Näsvall, Infinity, Tel 070-370 01 45 eller Anton Fredriksson, Infinity, Tel 070-311 51 59.

Sista ansökningsdag är 11 juni, men vi kommer såklart göra löpande urval!

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 juni

Om företaget

DECHATLON är en internationell sportkedja som tillhör the Decathlon Group, ett privat företag med huvudsäte i Lille i norra Frankrike. Den första Decathlonbutiken öppnade år 1976 i Lille. Idag är Decathlon den ledande sportleverantören i Europa och tillhör dessutom en av de största sportföretagen i världen med över 1.300 butiker i 28 länder utspridda på 5 kontinenter.

Vårt mål i Sverige är sprida sportglädje samt göra sport tillgängligt för alla med hjälp av låga priser och egna märken med hög kvalitet. Vi öppnade vår första butik i Sverige år 2011 och idag finns vi på tre ställen (i Kungens Kurva, Barkarby och på decathlon.se). Under hösten 2017 öppnar vi vår tredje fysiska butik i Sverige; den här gången i Uppsala.

Vi tror på den sportiga individen, någon som vill ta ansvar och utvecklas. Av denna anledning letar vi nu efter någon som vill göra karriär på Decathlon och genom hårt arbete och helhjärtat engagemang bidra till nya segrar för företaget. Eftersom vi vill säkerställa en fortsatt utveckling av Decathlon Sverige letar vi nu efter nya medarbetare. www.decathlon.se