Regionansvarig säljare

Regionansvarig säljare

Dealy Sweden AB med säte i Uppsala söker en driven regionansvarig säljare.
I vårt sortiment har vi fyrhjulingar, mopedbilar och tillbehör. Vi är stolta över våra varumärken och har lång och gedigen erfarenhet inom fordonsimport och försäljning genom återförsäljare.

Den vi söker ska hjälpa återförsäljarna att sälja våra produkter. Du ska produktutbilda och sälja demonstrationsmaskiner, ge råd till deras marknadsföring och jobba vid mässor. Du ska även söka upp nya återförsäljare och kunna genomföra utförliga produktpresentationer.

Vi tror att du har prövat på försäljning och att du ser detta som ett utmanande och utvecklande steg i din karriär. Produkterna kommer vi att lära dig men din drivkraft, resultatinriktning och entusiasm är avgörande för att du ska lyckas!

Andra förmågor som krävs är goda planerings- och administrativa kunskaper då vi alltid vill hålla vad vi lovar gentemot våra kunder och återförsäljare.

Till ditt stöd finns det en säljansvarig med liknande arbetsuppgifter och en väl fungerande stab på huvudkontoret. Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. I tjänsten ingår tjänstebil, släp och allt som behövs för att klara av jobbet. Körkort med B-behörighet är ett krav och om du har mer är det meriterande.

Den vi söker ska ha bostadsort inom en timmes bilresa från vårt huvudkontor i Uppsala. I arbetsuppgifterna är det en hel del bilkörning samt några övernattningar varje vecka.

Om du har frågor är du välkommen att ringa
Axel Bunner, telefon 0707-34 30 87.

Ansökan vill vi senast ha den 22 mars 2019. Intervjuer kommer ske löpande – vänta därför inte med att skicka din ansökan på mail till: ansok@dealy.se
Mer info
Telefon 0707343087
Email Mejla Dealy Sweden AB
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dealy.se
Sista ansökningsdag 22 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dealy Sweden AB är etablerade som en av Sveriges största generalagenter inom fyrhjulingar och mopedbilar samt andra spännande produkter. Genom återförsäljare säljs våra produkter över hela landet. Dealy Sweden AB som 2018 omsatte 166 MKR, ingår i Olle Olsson Bolagen som grundades 1964. Besök gärna vår hemsida www.dealy.se.