Biträdande privatrådgivare

Biträdande privatrådgivare

Vill du hjälpa våra kunder att nå sina mål och vill vara en del av att lyfta Danske Bank till nästa nivå? Trivs du när du får ge service till kunder och kollegor? Vill du ha stort ansvar och axla rollen som biträdande privatrådgivare? Då kan detta vara en roll för dig!

Vi söker nu en biträdande privatrådgivare till vårt kontor i Uppsala. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden.

I rollen som biträdande privatrådgivare är du bankens ansikte utåt och tillhandahåller banktjänster på ett affärsmässigt och serviceinriktat sätt. Arbetet innefattar bland annat att vara ett affärsstöd till våra sex privat/kapitalrådgivare och att ta hand om våra kunder per telefon och mail samt att arbeta på vår kundmottagning vilken är öppen mellan kl.10-13.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen är du serviceinriktad, flexibel och mån om att ha kunden i fokus. Du har en hög social kompetens och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi söker dig som har förmågan att ta dig an nya utmaningar som drivs av att utvecklas både professionellt och personligt.

Vi tror att du har en ekonomisk utbildning samt erfarenhet av att arbeta med service, rådgivning eller försäljning. Swedseclicens för bolån är önskvärt och Swedseclicens Rådgivare är meriterande. Om du inte har någon av Swedseclicenserna idag kommer det att på lite sikt att vara ett mål, då planen är att du i framtiden ska kliva in i rollen som privatrådgivare.

Vi arbetar i ett väl sammansvetsat team som präglas av engagemang, samarbete och hög kvalité. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper vilka ska passa in i teamet.

Vi erbjuder
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Maria Fors, Kontorschef Uppsala, +46 73 866 47 80.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 1 apr (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner.

Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.