2 st Fordonstekniker

2 st Fordonstekniker

Nu söker vi dig / er som har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet som bilmekaniker, fordonstekniker, transportbilsmekaniker eller med liknande.

Arbetet i verkstaden är mångsidigt då vi har både personbilar, lätta lastbilar och husbilar med allt ifrån årlig service till felsökningar och tillbehörs monteringar.


Därför söker vi 2 personer som är motiverad och motiverande. Du har en positiv grundsyn, god planeringsförmåga och du drivs av viljan att göra ditt bästa för våra kunder. Att kunna samarbeta och hjälpa till där det behövs är en viktig egenskap för att både lära sig men även lära ut till sina arbetskamrater för att teamet ska utvecklas.


Vi ser gärna att du arbetet sedan några år inom bil- eller närliggande bransch så du hunnit skaffa dig erfarenhet av det tekniska inom fordon vad gäller el, mekanik, och bränsle. Du måste ha B-körkort , C- kort är meriterande.
Mer info
Kontaktperson Linda Dahlgren
Telefon 073981920 , 018-714400
Email Mejla Linda Dahlgren
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dahlgrensauto.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Vi erbjuder trivsam familjär arbetsplats där vi ständigt arbetar med att all personal skall trivas och få möjlighet att utvecklas gemen

För oss är det otroligt viktigt att vi har kul på jobbet och passar in i gänget.