Innesäljare

Innesäljare

Vill du arbeta med merförsäljning och ansvara för att vårda och utveckla kundrelationer? Då är det dig vi söker!

Vi söker en innesäljare till vårt säljteam i Uppsala. Teamet består av både inne- och utesäljare, vilka kommer bli dina närmsta kollegor. Din arbetsplats är belägen i anslutning till vår butik där även butikspersonal arbetar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Som Innesäljare är du del i ett effektivt säljteam som snabbt agerar på kundernas önskemål. Telefonen är ditt främsta arbetsredskap och du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer samt arbetar aktivt med merförsäljning. Vidare är du kundernas kontaktperson vid frågor och försäljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Aktiv produktstyrning
 • Proaktiv införsäljning av Dahl
 • Ordermottagning och orderadministration
 • Återrapportering av kunders kreditläge
 • Uppföljning av offerter och prisfrågor
 • Kontakt med leverantörer
Som ny innesäljare på Dahl får du stöttning och vägledning av dina kollegor som delar med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete. Allt för bästa möjliga introduktion!

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare arbetat med försäljning och drivs av mål och resultat. Vidare är du handlingskraftig och tar gärna initiativ till att utveckla och förbättra våra kundrelationer. För att kunna göra detta på bästa sätt är du en god kommunikatör och drivs av att göra affärer. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Vidare är du social, utåtriktad och stresstålig då arbete i högt tempo förekommer.

Meriterande är om du har:
 • Erfarenhet från branschen och produktkunskap inom VVS
 • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Word
 • Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem
Varför arbeta hos oss?
Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat
 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser
 • Frivillig gruppförsäkring
Om Dahl
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?
Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Vennerstrand Försäljningschef, på 070-2337304.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 22 december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Vennerstrand
Telefon 070-2337304
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dahl.se/
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (16 dagar kvar)