Butikssäljare till Dahl Sverige AB, Uppsala

Butikssäljare till Dahl Sverige AB, Uppsala

Är du en social person som brinner för att göra affärer och ge bästa tänkbara service till dina kunder? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Butikssäljare

till Uppsala

Vi söker en butikssäljare till vårt Dahlcenter i Uppsala. Teamet du kommer tillhöra består av tre härliga kollegor i butiken samt ca 15 inne- och utesäljare som alla har olika personligheter och intressen. Vissa gillar stålrör och andra gillar kopparrör och oavsett finns de alla där för att hjälpa våra fantastiska kunder och stötta varandra varje dag!

Rollen
Som butikssäljare kommer du garanterat möta alla olika sorters kunder men med en sak gemensamt, alla gillar våra frukostar! Du kommer ansvara för att vårda och bearbeta våra befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer.

Hos oss sitter du inte still bakom en kassa utan är aktivt deltagande i kundernas köpupplevelse och guider dem i våra digitala verktyg samtidigt som du ger bästa tänkbara service och besvarar frågor om produkt, pris och teknisk support.

Utöver att vara en servicestjärna medverkar du till att skapa en attraktiv butik med en skön atmosfär som är det självklara valet för våra kunder.

Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer.

Oroa dig inte, produktkunskap är inget måste - vi lär dig allt vi kan! Men en nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Vi är mer intresserad av dig som person än dina tidigare erfarenheter och kunskaper men det är trots allt meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen eller butiksarbete. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem kan det hjälpa dig att snabbt registrera din första order och imponera på dina nya kollegor!

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett
utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar, och med möjlighet att kunna avancera inom ett företag som har en marknadsledande position. Hos oss blir du en viktig kugge i ett professionellt säljteam och erbjuds ett spännande och omväxlande jobb i en trivsam miljö med en positiv och familjär atmosfär.

"Tack vare koncernens omfattning och bredd, finns det oändliga möjligheter att utvecklas, i form av olika karriärvägar och en mängd internutbildningar."

- Rikard Josephson, Logistikutvecklare

Kontakt

Om du har frågor om tjänsten är det till Distriktschefen Christian Helgesson du hör av dig. Han nås på 070-623 61 49.

Avslutningsvis
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 6 mars.

Arbetstiden varierar men det är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda under butikens öppettider, vardagar mellan 06.30 - 16.30.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi 79 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Förutom VVS arbetar vi även inom områdena Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Dahl har drygt 1 200 medarbetare och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. Vår omsättning uppgår till 8 mdkr. Läs mer om oss på vår hemsida www.dahl.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, innesäljare, butikssäljare, butik, affär, biträde