Säljare - Uppsala

Säljare - Uppsala

Om tjänsten

Vi söker nu en Säljare till vårt växande team i Region Nord. Som Säljare hos oss kliver du in i en dynamisk roll på ett växande och branschutmanande företag. Du kommer få en unik möjlighet att sätta din prägel på rollen och Cramo.

Du har tillgång till Cramos depå-nät och alla kollegor runt om i regionen, symbiosen mellan säljare och depå-kollegorna är avgörande då de känner till den lokala marknaden och dess kunder. Med depåerna kommer du även kunna ha variation på arbetsytor, så ingen dag behöver vara den andra lik, på riktigt. Du kommer primärt driva hela säljprocessen, från att ta fram kundplaner, prospektera och boka möten, till att skriva avtal, följa upp och utveckla dina kunder

Som Säljare får du en viktig roll i Cramos tillväxtresa och möjlighet att ställas inför spännande situationer. Det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. För att uppnå detta kräver det att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden och är duktig på att bygga varaktiga kundrelationer. Du rapporterar till Gruppchef Försäljning Region Nord. Placeringsort Uppsala.

Om dig

Vi ser att du har ett stort affärs- och kundfokus och är en fena på att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är en problemlösare som inte räds att finna nya lösningar och drivs av att skapa värde och lönsamhet för våra kunder. Du har god kommunikationsförmåga och vana att arbeta strukturerat med hjälp av säljstödsystem. Tidigare erfarenhet av försäljning.
  • Har vana av att jobba med marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.
  • Van användare av Office-paketet och CRM system.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
Du är nyfiken och vill vara en del av Cramos digitala resa och framtida tjänster/erbjudanden. Har du god kunskap om byggprocessen och branschen i stort är meriterande.

Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef, Fred Sjöström tel: 0733-94 90 02 .

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Gruppchef Fred Sjöström
Telefon 0733-94 90 02
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.