Gruppchef Bod - Byggetablering, Uppsala

Gruppchef Bod - Byggetablering, Uppsala

Om tjänsten

Är du en kundorienterad ledare som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Som gruppchef med ansvar för produktområde bod erbjuder vi dig en omväxlande roll med många externa och interna kontakter. Du är en engagerad ledare med vilja att utveckla och driva ditt team framåt. Det dagliga arbetet består till stor del av kontakt med våra kunder och leverantörer. Tillsammans med ditt team planerar du och samordnar leveranser, montage, installationer, avetableringar, reapartioner och underhållsarbeten. Som gruppchef ansvarar du för att upphandla underentreprenörer och samarbetspartners samt att hålla en attraktiv och rätt dimensionerad bodpark enligt fastställt sortiment. Budget och personalansvar ingår i rollen och du rapporterar till distriktschef för byggetablering region nord.

Du har även en viktig roll när det kommer till att stötta och supportera våra säljare, då ni tillsammans arbetar med våra lokala kunder. Tillsammans med distriktschef och regionala säljare arbetar du med att driva och utveckla affären inom ditt produktområde för att stärka Cramo på den lokala marknaden.

Om dig

Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i organisationen. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten. Du har god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat. Vi ser gärna att du har god kännedom om Cramos produkter och vet i vilket syfte de används för av våra kunder.
  • Erfarenhet av arbetsledning och personalansvar
  • Van användare av systemstöd
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort är ett krav
Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan
Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Westerberg, Distriktschef Byggetablering Nord, tel: 070-325 56 81.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Niclas Westerberg, Distriktschef Byggetablering...
Telefon 070-325 56 81
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.