Säljare - Stora Coop Uppsala, Boländerna

Säljare - Stora Coop Uppsala, Boländerna

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi på Stora Coop Uppsala Boländerna behöver nu fylla på med nya medarbetare!

Vi söker 4-5 nya kollegor. Inriktningen på arbetsuppgifterna varierar mellan de olika tjänsterna såsom, varuplock, förbutik, mejeri och jourarbete.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

I arbetsuppgifterna ingår även
  • Kassaarbete och varuplock
  • Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
  • Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
  • Skylta om i butiken
  • Hantera reklamationer och klagomål enlig gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
  • Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 25-30 h/v. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera - dag, kväll & helg.
  • Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning
  • Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
  • Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande
Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.