Junior systemutvecklare till CompuGroup Medical i Uppsala

Junior systemutvecklare till CompuGroup Medical i Uppsala

Gillar du programmering och vill vara delaktig i utveckling av system för svensk e-hälsa?

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa produkter och tjänster som stöttar både vårdpersonal och patient samt bidrar till forskningen och innovationsarbetet inom vården.
Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.
Produkten PMO är ett IT-baserat journalsystem för Primärvård, Barnhälsovård och Elevhälsa som stödjer hanteringen av såväl medicinsk dokumentation och patientadministration som psykosocial ärendehantering inom Elevhälsan.Systemet kan konfigureras och anpassas såväl till en liten enhet med få användare som till en stor organisation med tusentals användare.

Din roll
Som systemutvecklare hos oss kommer du tillsammans med ditt team utforma ny funktionalitet i samråd med våra kravställare och användare. Därefter följer implementation, tester och utvärdering av funktionalitet. Utvecklingen sker enligt Scrum, en iterativ utvecklingsmodell där du har täta kontakter med användare och kunder. Beroende på din erfarenhet, dina önskemål och våra behov kommer vi att göra vårt bästa för anpassa rollen så att den passar just dig.

Om Dig
Vi söker dig med intresse och erfarenhet av programmering,gärna med erfarenhet av Delphi. Vi tror att du har arbetat som systemutvecklare i minst 3 år och är sugen på att vidareutveckla dig! Du är van vid att utveckla komplexa system med höga krav på säkerhet och prestanda.
Teamet arbetar enligt agila metoder och hela företaget tillämpar ramverket SAFe.
För den här tjänsten vill vi att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

Det är meriterande om du har arbetat inom hälso- och sjukvård, Elevhälsa eller om du tidigare har arbetat med medicintekniska system och produkter. Har du erfarenhet av att agera Scrum Master är det ett plus.

Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i team. Du trivs med att ha ett stort personligt ansvar och är självgående. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en positiv person som gillar att peppa andra och bidra till få teamet att gå i samma riktning för att nå gemensamma mål. Vi tror också att du är drivande och engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

Vi erbjuder
Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Det vi gör har betydelse för våra barn och ungdomar och för hela vårt samhälle.Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter där du utvecklas som person och medarbetare.

Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i centrala Uppsala med närhet till det mesta.
Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat ett generöst friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme i veckan till alla anställda.
Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten!
Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100%, med placeringsort Uppsala.

Ansökan
För att ansöka om tjänsten klicka på knappen "Ansök nu" högst upp/längst ner på sidan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Välkommen med din ansökan redan idag. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen den 31 augusti.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Sara Hansson via e-post sara.hansson@cgm.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om CompuGroup Medical Sweden AB (CGM)
CGM är ett världsledande globalt e-hälsobolag med 4 600 anställda i 19 länder. Med en kundbas på ca 400 000 kunder arbetar vi med läkare, tandläkare, sjukhus, apotek och hälsonätverk i 40 länder. Genom våra kompetenta medarbetare kan vi erbjuda de bästa lösningarna inom e-hälsa.
CGM har funnits på den svenska e-hälsomarknaden i 30 år och levererar effektiva och säkra lösningar till såväl enskilda mottagningar som till kliniker, sjukhus, kommuner samt landsting och regioner. Vi utvecklar våra produkter i nära samarbete med användarna med målsättningen att på ett användarvänligt och effektivt sätt stödja hela vårdkedjan
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)