Life Science-konsult till Complyit i Uppsala!

Life Science-konsult till Complyit i Uppsala!

Complyit söker konsulter inom Life Science som kommer att arbeta ute hos deras attraktiva kunder! För Complyits räkning söker vi konsulter inom Projektledning, Regulatory Affairs och Validering och QA/Kvalitetsäkring till deras mycket sammanhållna och kompetenta team.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på sex månader då du blir anställd av oss på Studentwork och arbetar åt Complyit. Efter de inledande sex månaderna är tanken att det ska ske en överrekrytering då du blir anställd direkt av Complyit. Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos Complyit arbetar du exempelvis med projektledning av investeringsprojekt för system och utrustning, kvalitetssäkring inom reglerad industri samt att lösa kunders frågeställningar och utmaningar inom Regulatory Affairs och Compliance. Arbetsuppgifterna kan även bestå av implementering av kvalitetssystem enligt ISO 13485 för medicintekniska produkter samt kvalificering och validering av system och utrustning.

Din profil

För oss är din personlighet viktigast. Du ska ha ett ordentligt driv, vara respektfull, lojal och ändå kunna dra på smilbanden emellanåt. På Complyit är de glada och lite galna, och det är viktigt att du känner igen dig i deras värderingar - då passar du garanterat in i teamet!

Du är ambitiös och initiativrik och intresserad av att aktivt bidra till Complyits utveckling och fortsatta framgång, samtidigt är du ödmjuk och flexibel och ser möjligheter snarare än problem när du stöter på hinder och nya arbetsuppgifter. Vidare är du en positiv och social person med mycket energi som trivs med en arbetsgivare som präglas av stor gemenskap och sammanhållning.

Tycker du om att åta dig nya utmaningar, uppnå mål och träffa nya människor? Tycker du om att ha roligt och drivs av att få vara med och påverka. Vill du få ut mycket av ditt arbetsliv och samtidigt känna en bra balans mellan fritid och arbete? Ja, då är du välkommen att söka till Complyit - en fartfylld och flexibel arbetsgivare där du som konsult står i centrum.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elvira Johansson
Telefon 720 33 95 35
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Complyit är ett unikt och spännande konsultföretag som bland annat arbetar med Projektledning, Validering, Kvalitetssäkring och Regulatory Affairs, inom Life Science. Deras kunder är främst företag inom medicinteknik, biotech- och läkemedelsindustrin. Projekten som du kommer få delta i varierar i både längd, innehåll och omfattning och därmed erbjuds du ett utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att jobba på olika arbetsplatser och i olika projektformer. Complyits värderingar utgör basen för allt de företar sig och det är viktigt att du känner igen dig i dem.

Fantastisk personal - vi är de bästa av de bästa.

Respekt - respekt för kunden, respekt för tid, pengar och varandra.

Glädje - våra kunder ska ha kul när de arbetar med oss. Vi ska ha kul tillsammans med våra kunder.

Vi ger kunden mycket mer - vi är inte bara charmiga, vi kan leverera också.