Teknisk projektsäljare, Stockholm / Uppsala

Teknisk projektsäljare, Stockholm / Uppsala

Vi växer och behöver förstärka med en

Teknisk Projektsäljare

till vårt kontor i Uppsala

Vi erbjuder
Comfort-Control är ett välmående företag med 17 st anställda, och sitter i ljusa fräscha lokaler i Uppsala. Vi står inför en spännande framtid och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt inom området styr- och reglerteknik för laboratoriemiljöer.

Din roll
Som teknisk projektsäljare hos oss får du en viktig roll i företaget. Du kommer att jobba upp egna projekt där du bearbetar konsulter, installatörer och föreskrivande led. Din roll blir att ta fram och föreslå styrlösningar för luftflöden och rumstryck i laboratorie- och renrumsmiljöer.

Ditt distrikt sträcker sig över hela landet varpå du kommer att ha flertalet övernattningar.

Din profil
  • Du har jobbat med ventilation eller styr- & reglerteknik och förstår luft och dess egenskaper.
  • Du har tidigare erfarenhet från teknisk försäljning.
  • Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Du har sinne för affärer och en stor social förmåga.
  • Du är strukturerad, noggrann och är förtroendeingivande i din roll.
Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Urval kommer att ske löpande.Välkommen med din ansökan redan idag!

Comfort-Control AB har funnits sedan 40-talet och är idag verksamma inom tre affärsområden. Larm- och styrsystem för skyddsventilerade arbetsplatser såsom laboratorium och sjukhus, mätinstrument för inomhusklimat samt städmaskiner och städutrustning. Sortimentet består genomgående av välkända varumärken av hög kvalitet från hela världen. Besök vår hemsida www.comfort-control.se för mer information.

Sökord: säljare, projektsäljare, teknisk säljare, teknik, utesäljare, fältsäljare, utesäljare
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 20 okt (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!