Vill du arbeta som underhållstekniker inom industrin?

Vill du arbeta som underhållstekniker inom industrin?

Dina arbetsuppgifter

Har du ett intresse för mekanik och praktiskt arbete där problemlösning är en stor del av vardagen? Har du tidigare arbetat med underhåll, inom industrin eller liknande arbete men är nyfiken på en ny utmaning? Då tycker vi att du ska söka in till oss då vi till en av våra kunder söker underhållstekniker inom industrin.

Som underhållstekniker hos den här kunden kommer du att utföra både förebyggande och akuta underhållsarbeten inom deras produktion. Det innebär att arbetsdagarna kan se olika ut beroende på vilka arbeten som kommer in. Rollen innefattar reparation och service av olika typer av maskiner inom produktionen, underhållet kan både vara fin och grovmekaniskt. Arbete med programvara, hydraulik och el kan förekomma. Du som anställd kommer mestadels att arbeta självständigt men även samarbeta med andra inom underhållsgruppen för att tillsammans strukturera och genomföra underhållsarbetet.

Arbetstiden är antingen dagtid eller skift. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kundföretaget. Uppdraget startar enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt och sträcker sig i sex månader med möjlighet till förlängning eller anställning hos kundföretaget. Uppdraget är förlagt i Tierp.

Din profil

För att lyckas i rollen som underhållstekniker är du inte rädd för att ta dig an utmaningar, du har en god samarbetsförmåga och ett sinne för struktur. Vi ser att du är tekniskt kunnig och har ett stort intresse av problemlösning. Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna inom industri eller liknande teknisk utbildning och/eller minst 3 års likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har en god förmåga att förstå processer och behärskar olika arbetsmetoder som elektronik, montering och reparation. Det är meriterande om du har kompetens inom områden som underhåll och mekanik. Har du erfarenhet av ritningsläsning eller CNC-maskiner är det positivt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Då tar vi gärna emot din ansökan på www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2022-06-29. För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Rebecca Nätfalk på rebecca.natfalk@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juni 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se