klasslärare till årskurs 2 vikariat

klasslärare till årskurs 2 vikariat

Dina arbetsuppgifter

Söker du ett uppdrag terminen ut? Har du erfarenhet av undervisning i F-3? Då ska du söka denna tjänst. Bra förutsättningar på en liten skola utanför Uppsala.

I arbetet som innefattar undervisning i alla ämnen för årskurs 2, tar du ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Likaså har du lätt att skapa förtroende hos vårdnadshavare och kollegor.

Din profil

Vi söker en legitimerad lärare eller lärarstudent, eller dig med annan likvärdig utbildning och erfarenhet för ett uppdrag terminen ut i en årskurs 2. Du känner dig trygg i undervisningssammanhang för de lägre åldrarna och är väl insatt i styrdokumenten. Som person är du välplanerad och strukturerad och har lätt för att möta människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka?
Som lärare hos oss kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult.

Som anställd hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som självklart har en bakgrund från skolvärlden, vilket innebär att du kan få stöd och handledning vid pedagogiska och didaktiska frågor.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Vill du fråga något om tjänsten? Sms eller ring ansvarig rekryterare.

Besök oss gärna på:
facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se