No-limit No-lärare med matematiska fingrar

No-limit No-lärare med matematiska fingrar

Om företaget

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor att förstärka sin personalstyrka med en lärare för NO samt matematik i högstadiet. Skolan är en högstadieeskola och tjänsten erbjuder goda förutsättningar för att ta sig till och från skolan då den ligger i närheten av tågstation och busshållsplats.
Med risk för "överinformation" så är skolan bebyggd under 1960-talet och därav också finns fina NO-salar som är väl utrustade.

Dina arbetsuppgifter

Rekrytering av lärare i no och matematik till högstadieskola i årskurserna 7- 9. No-undervisningen avser kemi, fysik och biologi.

Tjänsten kräver av dig att ha en god förmåga att planera och utföra din undervisning på ett genuint, engagerat och strukturerat sätt. Du bör känna att du vill engagera dig i elever samt kollegor och samarbeta därefter. Utveckling är ett annat värdeord som du bör omfamna. Utveckling som i att vilja utvecklas, utveckla rutiner samt skolan framåt.

Tjänsten ska tillsättas från augusti 2021 och är en tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning på 6 månader.

Din profil

Nu söker vi dig som är legitimerad och behörig lärare i NO och matematik alternativt avslutar dina studier som avser detta för att bli legitimerad under hösten. Som person är du empatisk, trygg, stabil och självgående. Du ser ditt uppdrag som lärare som en avgörande faktor till unga människors väg ut i arbetslivet och livet i stort. Du ska undervisa i no och matematik för elever i åk 7-9 vilket kräver av dig att du har erfarenhet och förmåga att leda och lära på ett pedagogiskt sätt.

I din ledarroll är du relationsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Du är engagerad, strukturerad och nytänkande och du kan också göra korrekta avvägningar och prioriteringar samt att du är noggrann och målmedveten för att upprätthålla kvalitet.

Ansökan

Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig chefsrekryterare Safia Jaouhari på safia.jaouhari@clwork.se eller 073 351 27 53

Vill du veta mer?
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 0733512753
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu