Vikarier till förskolor i Uppsala

Vikarier till förskolor i Uppsala

Dina arbetsuppgifter

För kundsräkning söker vi flera vikarier som vill arbeta på några förskolor i Uppsala.

Du har erfarenhet från att arbeta i förskolansvärld sedan tidigare. Du är nyfiken och intresserad av dig. Du har barnens lek och lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin utveckling.

Din profil

Egenskaper är: lösningsfokuserad, tillgänlig och flexibel. Att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder är inga problem för dig. För ditt uppdrag tar du ansvar och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för barnen på förskolan.

Är du redo att anta utmaningen?
I denna rekrytering samarbetar förskolan med Clockwork Skolbemanning och Rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta:
  • Safia Jaouhari på tfn: 073-351 27 53 eller safia.jaouhari@clwork.se
  • Mikaela Bäckstedt på tfn: 073-351 27 32 mikaela.backstedt@clwork.se
Följ oss gärna på: www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se