Om företaget

Grundsärskola i Uppsala

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en speciallärare att jobba på en grundsärskola. Du kommer att jobba i två klasser med elever från årskurs 1 till årskurs 6. Detta är elever med varierande kunskapsnivå och med olika behov av stöttning.

Din profil

Du är utbildad och legitimerad speciallärare eller har erfarenhet av att jobba som detta. Som person är du strukturerad, relationsskapande och samarbetsorienterad för att skapa goda förutsättningar i mötet med andra. Det är viktigt att du brinner för skolutveckling och har en god pedagogisk insikt för att kunna anpassa ditt arbete utifrån mottagarens förutsättningar. Med rätt utbildning och legitimation är tjänsten tillsvidare men det finns även möjlighet att med rätt erfarenhet jobba som visstidsanställd.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering