Lärare i svenska och engelska

Lärare i svenska och engelska

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vår samarbetsskola en lärare i svenska och engelska på gymnasienivå. Du kommer att undervisa i kurserna Svenska 1, Engelska 5 och Engelska 6. Som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning samt bedöma och följa upp elevernas resultat. Du är strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder.

Tjänsten är på 50% med start vid terminens start i januari och pågår under hela vårterminen. Skolan ligger i Uppsala.

Din profil

Du är utbildad/legitimerad ämneslärare i svenska och engelska. Som lärare har du elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du är trygg i din roll som pedagog och ledare och trivs i skolans ombytliga miljöer. Att planera och strukturera din egen undervisning hanterar du väl och du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden har gått ut, så tvivla inte på att söka redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor och funderingar kontakta ansvariga rekryterare Safia Jaouhari.

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073 351 27 53
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering