Om företaget

Vår samarbetsskola ligger i Knivsta, cirka två mil utanför Uppsala. Skolan har cirka 240 elever och är en F-6 skola. Naturen finns nära och skolan har utsikt över skog och ängar. En kort promenad bort finns stadens centrum med bibliotek och sim- och sporthall att nyttja samt goda allmänna kommunikationer som tåg och buss till såväl Uppsala som Stockholm. Det här är helt enkelt skolan för dig som vill ha ut det bästa av två världar - närhet till två storstäder och puls men också närheten till allt det mindre samhället har att erbjuda och naturen.

Dina arbetsuppgifter

Till vår samarbetsskola söker vi en musiklärare. Du kommer att undervisa i årskurserna F-6 och ingå i ett arbetslärarlag. Uppdraget startar augusti 2019 och löper på under hela läsåret 2019/2020. Det är önskvärt att du som söker antingen är utbildad musiklärare eller har längre erfarenhet av att undervisa i musik samt god datorvana.

Din profil

Du är behörig lärare i musik, har annan relevant utbildning eller erfarenhet. Kanske är du lärarstudent i slutet av studierna? Kanske är du musiker med erfarenhet av att undervisa? Du är van att strukturera upp ditt eget arbete och kan inspirera och engagera andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever eller ungdomar. IT-kunskaper är meriterande.

Som lärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Sofi Centerman
Telefon 073-351 27 33
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare & pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se