Lärare i kemi och teknik

Lärare i kemi och teknik

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en lärare i kemi och teknik till gymnasiet. Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga uppgifter är att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet.

Du kommer att arbeta på 50% med omgående start. Uppdraget kommer att pågå vårterminen ut. Skolan ligger i centrala Gävle med goda möjligheter till pendling.

Din profil

Du är utbildad lärare eller har annan relevant utbildning för tjänsten. Kanske är du lärarstudent i slutet av studierna? Kanske är du pensionär som längtar tillbaka till skolans värld? Goda kundskaper i kemi och teknik är en förutsättning för tjänsten, likaså att du är trygg i din roll som ledare och pedagog. Du är social, samarbetsvillig och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

I detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073 351 27 27
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se