Om företaget

Yrkespluggets verksamhet startades 2006 och har idag både skolor i Bromma och i Uppsala. Skolan präglas av goda elever, kreativ personal och goda kontakter med näringslivet. Verksamheten har sedan starten vuxit sig stabil och finns idag i nya och speciellt anpassade lokaler, vilken ger verksamheten goda förutsättningar. Men, ingen verksamhet fungerar utan goda medarbetare; därför söker vi nu dig som är bygglärare!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa inom fordonsprogrammet med inriktning transport. Som lärare förbereder du eleverna inför deras framtida yrke genom din breda erfarenhet och kunnighet inom branschen. Du kommer planera, undervisa samt göra bedömningar. Skolan arbetar kurs- och ämnesöverskridande och du kommer att arbeta både självständigt och i samarbete med andra lärare. Det är viktigt att du är en tydlig ledare och har kunskaper och erfarenhet i ämnet, men också att du känner dig stolt över yrket!

Din profil

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av att arbeta inom transport och trafik, som exempel trafiklärare eller liknande, samt har god datavana och B, C och CE-körkort. Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och kan leda deltagarna mot uppsatta betygsmål. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Har du erfarenhet av att arbeta med ungdomar eller som lärare är det meriterande.

Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Tjänsten söker du via: www.clockworkpersonal.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Fred Hussein på tfn: 073-351 27 27

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073 351 27 27
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du arbeta med oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se