Om företaget

Vår samarbetsförskola är en fristående förskola strax söder om Uppsala. Området är mångkulturellt och förskolan arbetar utifrån förskolans läroplan men med en svensk-arabisk-muslimsk profil. Det innebär att skolan arbetar med att stärka elevernas språkkunskaper i båda språken, matematikkunskaper och allas lika värde utifrån en religiös grund. Förskolan har många barn på kö och förskolans grundare har tidigare vunnit pris för sitt engagemang och nytänkande.

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst leder du arbetet i barngruppen tillsammans med arbetslaget. Du har barnen och deras utveckling i fokus. Du skapar glädje och en positiv miljö som inspirerar barnen att skapa och utforska. På förskolan finns cirka 45 barn i fördelat på olika avdelningar. Du som förskollärare får här möta en mångkulturell miljö där du får ta del av flera olika perspektiv på lärande, språk och kultur!

Detta är en tillsvidaretjänst på minst 50% omfattning med möjlighet till heltid.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du ska vara öppen för olika kulturer och van att samarbeta. Det innebär att du dagligen har kontakt med pedagoger, barn och föräldrar. Meriterande men inget krav är att kunna arabiska eller urdu samt ha kunskaper inom islam. Är du redo för en ny men garanterande utvecklande tjänst med många nya erfarenheter? Skicka då in din ansökan redan idag via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073 351 27 53
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se