Om företaget

Yrkespluggets verksamhet startades 2006 och har idag både skolor i Bromma och i Uppsala. Skolan präglas av goda elever, kreativ personal och goda kontakter med näringslivet. Verksamheten har sedan starten vuxit sig stabil och finns idag i nya och speciellt anpassade lokaler, vilken ger verksamheten goda förutsättningar. Men, ingen verksamhet fungerar utan goda medarbetare; därför söker vi nu dig som är bygglärare!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa bygg- och anläggningsprogrammet i olika kurser inom bygg och måleri. Din uppgift är att med din breda erfarenhet och kunnighet inom branschen förbereda eleverna inför yrket och deras framtida utveckling. Du kommer planera, undervisa samt göra bedömningar. Skolan arbetar kurs- och ämnesöverskridande och du kommer att arbeta både självständigt och i samarbete med andra lärare.

Det är viktigt att du är en tydlig ledare och har kunskaper och erfarenhet i ämnet, men också att du känner dig stolt över yrket!

Din profil

Vi söker dig som är utbildad/legitimerad yrkeslärare med inriktning bygg och anläggning eller dig med likvärdig utbildning och erfarenhet. Din inriktning spelar mindre roll; du kan ha erfarenhet från såväl bygg som måleri. Som pedagog är du nytänkande och utvecklingsinriktad och kan leda eleverna mot uppsatta mål. Har du erfarenhet av att arbeta med ungdomar eller som lärare är det meriterande.

Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Tjänsten söker du via: www.clockworkpersonal.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073 351 27 27
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du arbeta med oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se