Second line-support

Second line-support

Om företaget

Vi söker nu konsulter till second line-support hos en stor myndighet vars värderingar präglas av tillgänglighet, trovärdighet och tillsammans-anda. Det är en välkänd myndigheten som finns över hela Sverige.

Dina arbetsuppgifter

I rollen bistår du med support genom felsökning, byte och installation av hård- och mjukvara på plats. Vidare kommer du dagligen att arbeta med om- och nyinstallationer med hjälp av fjärrstyrningssystem, koppling av nätverksuttag och installationer av tillexempel konferensutrustning. Din vardag präglas av att registrera, uppdatera och dokumentera information och ärenden i ärendehanteringssystem. Du bevakar och följer upp att ärenden åtgärdas inom aktuell tidsram samt återrapporterar till rätt person.

Din profil

Ett krav för tjänsten är att du innehar godkänd gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har tidigare jobbat minst två år med liknande arbetsuppgifter alternativt har du minst ett års utbildning inom IT och minst ett års arbetslivserfarenhet av en liknande tjänst.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal samt skrift. Det är önskvärt om du har grundkunskaper inom hård- och mjukvara, PC och Windows samt kringutrustning så som skrivare och nätverk. Vi ser gärna att du har körkort B.

Som person är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och kvalitetsinriktad. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du gärna tar egna initiativ. Tjänsten är placerad i Uppsala och kan komma att tillsättas tidigast under våren/sommaren.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med denna process ansök därför redan idag! Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Julia Wiklund via mail, julia.wiklund@clwork.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se