Kvalificerad Hyresadministratör kommersiell förvaltning till Swedavia Arlanda

Kvalificerad Hyresadministratör kommersiell förvaltning till Swedavia Arlanda

Om företaget

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Dina arbetsuppgifter

Har du många års erfarenhet av rollen som hyresadministratör och är redo för en ny utmaning? Vill du bidra med din kunskap i avtalsadministration och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet kopplat till hyresadministration? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på Clockwork söker nu en Kvalificerad hyresadministratör till vår kund Swedavia på Arlanda. Tjänsten startar 1 september och pågår till februari 2022 med möjlighet till förlängning.

Som kvalificerad hyresadministratör kommer du medverka i aktuella projekt som behöver kunskap och/eller stöd i avtalsadministration. Du kommer att bistå förvaltarna med administrativ hantering av hyresavtal och frågor från kund. Underlätta kunddialog, säkerställa korrekt information och underlag till interna intressenter, t.ex. kundreskontra. Stor mängd avtal (varav många med omsättningshyror) och betydande intäktsvolymer som förväntas hanteras med hög kvalitet och stort kundfokus. Du kommer även leda/medverka i förbättrings- och utvecklingsarbete kopplat till hyresadministration.

Arbetet sker i nära dialog och samarbete med kommersiella fastighetsförvaltare och övriga intressenter för samordning och samverkan.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • ansvar för administrativ hantering av hyresavtal
  • Registrering av information i fastighetssystemet LEB
  • Uppföljning av att korrekt debitering sker till ekonomienheten
  • Assistera förvaltarna med upplägg av hyresavtal
  • Framtagande av avtalsnummer
  • Besvara frågor från hyresgäster gällande avier och betalningar
  • Ansvara för och besvara inkommande mail
  • Ta fram rapporter till förvaltarna med uppsägningsbara hyresavtal, bevaka datum för detta, bevaka betalningar och meddela förvaltarna när hyresgäster inte betalar i tid
Din profil

Vi söker dig som har minst 7 års erfarenhet av fastighetsförvaltning, framförallt av kommersiella hyresavtal samt erfarenhet från förvaltningsbolag/fastighetsbolag. Meriterande om du har erfarenhet av bostads/fritidshusavtal.

För att lyckas i denna roll behöver du ha kunskap i hyresjuridik och hyresavtalsskrivning samt att du bör ha vana av hyresadministrativa system, gärna med kunskaper i LEB fastighetssystem

Som person tror vi att du är driven, prestigelös, tar gärna egna initiativ och tycker om att arbeta självständigt. Du har även god samarbetsförmåga då arbetet innebär många kontaktytor internt och mot kund.

I denna roll behöver du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ulrika Andersson via mejl: ulrika.andersson@clwork.se eller telefon 0708 - 21 53 12. Under v.31 kan du kontakta Bita Kaplan via mejl: bita.kaplan@clwork.se eller telefon 0708 - 21 53 13. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 aug 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se