Butikssäljare extra samt sommar Circle K Bärbyleden Uppsala

Butikssäljare extra samt sommar Circle K Bärbyleden Uppsala

Vi laddar för att bli störst i Sverige på elladdning!

Och fort ska det gå - ÄR DU LADDAD?

Vi erbjuder dig ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär!

Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Vi på Circle K Bärbyleden söker dig som vill arbeta extra vid behov hos oss och som även är intresserad av att få ett sommarschema under semesterveckorna!

Hos oss är det högt tempo och ett högt kundtryck - älskar du också att alltid ha något att göra och brinner för kundmötet? Då tror vi att du är vår nya kollega!

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!

På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar Som deltidssäljare hos är du en lagspelare som inte är rädd för att ta ansvar och att i perioder ha hand om ett eget ansvarområde i butiken, beställningar kan förekomma under sommaren.

Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinera och uppgifterna med en sak gemensamt: Kunden är alltid i fokus!

Är du motiverad, utåtriktad, intresserad av sälj och ett intresse för mat - då kan vi lära dig resten!

Erfarenhet av butiksarbete, arbete inom restaurang eller med snabbmat ses som meriterande.

Du behöver ha B-körkort för manuell bil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök senast: 4 mars 2020, urval sker dock löpande och tjänsterna tillsättas så snart vi hittat våra nya stjärnor!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig för upplärning under mars och april samt vilja arbeta under sommaren.

Efter sommaren vill vi gärna att du är kvar hos oss och arbetar extra vid behov!

Kontaktperson: Sandra

Telefonnummer: 018 - 24 85 24

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss.
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.

* Interna Circle K-kandidater eller om du tidigare varit anställd hos oss är välkommen att ta en första kontakt med Store Manager (per mail eller telefon) men tjänsten sökes via rekryteringsannonsen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Circle K är en av världens ledande butiks- och bensinstationskedjor och har cirka 12 000 försäljningsställen i sitt nätverk i Nordamerika (USA och Kanada), Europa (Norge, Sverige, Danmark, Polen, Baltikum och Ryssland), Asien och Mellanöstern. Vi är en familj som består av nästan 100 000 handlare som gör livet enklare för våra kunder i hela världen. Vi strävar efter att bli kundens första val som närbutik och bensinstation i hela världen. Våra butiker är kända för att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tjänster i en snabb, vänskaplig och ren miljö. ACT with PRIDE är vårt motto. Det definierar oss och skiljer oss från mängden. ACT with PRIDE representerar vårt DNA, kärnan i vårt företag som genomsyrar allt vi gör. PRIDE står för People, Results, Improvement, Development och Entrepreneurship.