Butikschef till Circle K Svartbäcken Uppsala

Butikschef till Circle K Svartbäcken Uppsala

READY FOR NEW CAREER STEP?

Take it through our doors.

Butikschef - Store Manager

Söker du efter nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Som butikschef hos oss är du en ledare som tillsammans med ditt team på stationen vill leverera toppresultat utan att tumma på kvaliteten. Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna som hör stationen till, med en sak gemansamt: Kunden är alltid i fokus!

Du har ansvar för butiken och din personal, du rekryterar och arbetar med din områdeschef fär en så lönsam och bra affär som möjligt. Du har ambitionen och viljan att utvecklas och inspirera andra.

På Circle K bryr vi oss om varandra och med en stor portion humor ser vi till att både kollegor och kunder trivs hos oss. Våra medarbetare är anledningen till att våra kunder kommer tillbaka, det är därför som vi engagerar oss i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

För oss är entreprenörskap viktigt, vi tror att det driver oss framåt tillsammans. Därför är du en person som utmanar dig själv att varje dag tänka som en kund och agera som ägare.

Eftersom våra medarbetare är de som särskiljer oss tar du varje chans att se till att entusiasmera andra och få teamet att jobba mot gemensamma mål.

Dina ansvarsområden sträcker sig från ledarskap till försäljning, drift och administration. Vi tror att du har erfarenhet av serviceyrken, gärna från detaljhandel eller restaurang och brinner för kundmötet!

Då denna station levererar mycket service inom biluthyrning samt biltvätt ser vi gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Rollen kräver erfarenhet av ledarskap, gärna inom detaljhandeln eller en restaurangkedja.

Dokumenterad försäljningserfarenhet med goda resultat är ett krav.

Du har minst gymnasiekompetens och B-körkort.

Arbetstiden är heltid, dagtid, förlagd på 40 h/v.

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma vi din!

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in här

Sista ansökningsdag: 29 oktober 2019, urval sker löpande!
Startdatum: Enligt överenskommelse men möjlighet till tillträde från november.


Har du frågor om tjänsten? Kontakta Fredrik per mail: fnic@circlekeurope.com

Välkommen med din ansökan!

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss.
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Circle K är en av världens ledande butiks- och bensinstationskedjor och har cirka 12 000 försäljningsställen i sitt nätverk i Nordamerika (USA och Kanada), Europa (Norge, Sverige, Danmark, Polen, Baltikum och Ryssland), Asien och Mellanöstern. Vi är en familj som består av nästan 100 000 handlare som gör livet enklare för våra kunder i hela världen. Vi strävar efter att bli kundens första val som närbutik och bensinstation i hela världen. Våra butiker är kända för att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tjänster i en snabb, vänskaplig och ren miljö. ACT with PRIDE är vårt motto. Det definierar oss och skiljer oss från mängden. ACT with PRIDE representerar vårt DNA, kärnan i vårt företag som genomsyrar allt vi gör. PRIDE står för People, Results, Improvement, Development och Entrepreneurship.