Driven säljare med IT-intresse till Canon i Uppsala

Driven säljare med IT-intresse till Canon i Uppsala

Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt?
Canon Business Center i Uppsala växer och behöver förstärka säljteamet med ytterligare medarbetare. Canon söker dig som är i början av din säljkarriär och vill satsa hårt för att nå långt inom yrket!

Arbetsuppgifter

Du kommer att hjälpa Canons kunder att hitta rätt lösningar inom IT.
Du sätter dig in i kundens behov, föreslår lösningar, genomför försäljning och bevarar relationen. Behöver du bollplank finns deras duktiga tekniker och förstås dina kollegor i säljteamet. Canons kunder är små och medelstora företag och du både nykundsbearbetar och vårdar relationen till befintliga kunder.

Din bakgrund och personlighet

Vi ser att du som söker vill ta nästa steg i din säljkarriär. Har du en yrkesmässig bakgrund inom försäljning och IT är det meriterande. Du har ett IT-intresse, talar och skriver god svenska och har körkort för personbil.

Du är en social och utåtriktad person med stort driv. För att lyckas krävs det att du visar engagemang och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Vidare ser vi att du är tävlingsinriktad och trivs med att få arbeta i ett högt tempo. Du är målmedveten och vet att hög aktivitetsnivå ger bäst resultat.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper!

Canon Business Center

Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med - alla känner till Canon.
Du blir en del av en god säljorganisation som erbjuder säljstöd, tekniskt stöd och en strukturerad och beprövad försäljningsmetod. Du får också goda utvecklingsmöjligheter, Canon har ett eget karriärutvecklingsprogram och ser gärna sina medarbetare växa inom företaget.

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av hårdvaru och mjukvarulösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 26 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag ca 500 personer.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.