Servicetekniker

Servicetekniker

Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt?
Vi söker Servicetekniker till vårt kontor i Uppsala.


Dina arbetsuppgifter
Som Servicetekniker är du en viktig länk i samspelet med våra kunder som ställer höga krav på service och support. Ditt arbete är omväxlande där du jobbar både inne på kontoret och ute på plats ute hos våra kunder. Inne på kontoret förbereder du för montage och installation. Ute hos våra kunder ansvarar du för arbetsuppgifter såsom:
  • Installation av maskiner (hårdvara och enklare mjukvara samt klienter på datorer)
  • Service, support samt enklare utbildning av våra maskiner
Vi kan locka dig med internutbildning som tillhandahåller allt du behöver veta om produkter och IT, bonusmöjligheter, tjänstebil och inte minst att tillhöra ett glatt och positivt teknikergäng!

Din bakgrund och personlighet
För denna tjänst vill vi att du kan en del om IT och förstår grundläggande begrepp såsom "serverinstallationer", "IP-adress", kanske även "SMTP" och liknande termer. Har du jobbat som servicetekniker inom samma eller liknande bransch ser vi det som meriterande, men det är inget krav.
Vi ser gärna att du är praktisktlagd samtidigt som du har ett utmärkt kundbemötande med hög social kompetens. Du är även logisk i ditt tänkande vilket gör det enklare för dig att felsöka tekniska problem.

Vi vill gärna att du har ett intresse av att utvecklas tillsammans med oss och vi med dig. Med det menar vi att du brinner för både din egen och företagets utveckling. Din arbetsmoral är hög och du slutför hellre dina arbetsuppgifter idag än att vänta till morgondagen. För tjänsten krävs körkort B så att du kan ta dig till våra kunder. Då våra manualer ofta är skrivna på engelska måste du kunna läsa och förstå engelska. Tjänsten är på 100%, dagtid och placering på vårt kontor i Uppsala.

Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med – alla känner till Canon! Upptäck dina möjligheter inom Canon!
Mer information om Canon finner du på www.canon.se

Känner du dig träffad kan vi erbjuda en spännande tjänst i en framgångsrik organisation.

Vill du veta mer om oss kan du gå in på www.canon.se eller kontakta Mattias Olmenius på 0739-20 37 24

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mattias Olmenius
Telefon 073-920 37 24
Email Mejla Mattias Olmenius
Område Uppsala stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.canonbusinesscenter.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av
Canons breda program av IT-lösningar. Canon Business Center finns på 26 platser runt om i landet. Canon Business Center Uppsala består av en styrka på ca 15 personer där tempot är högt och stämningen mycket god, vi ansvarar för försäljningen och service i Uppland. Vi söker dig som är initiativrik, lyhörd, affärsmässig och vill jobba med nära relationer till våra kunder.