Säljare till nystartad butik i Uppsala

Säljare till nystartad butik i Uppsala

Bygghemma Group är en snabbt växande e-handelsgrupp som på kort tid etablerat sig som en av de största och mest framgångsrika aktörerna inom retail online i Norden. Under devisen "We make living easy" binds gruppens närmre 25 varumärken samman av en kultur som kännetecknas av engagemang, resultatfokus och en stark entreprenörsanda.

Vill du bli en mästare på våra produkter och dela med dig av det du kan till våra kunder? Då är du personen vi söker!

Till vår nystartade butik i Uppsala söker vi nu kund- och serviceorienterade medarbetare på både hel- och deltid.

Vi är e-handeln som satsar stort på fysiska visningsbutiker. Majoriteten av våra kunder lägger sina ordrar online i vår webbutik. Men vissa behöver lite extra hjälp i beslutet, rådgivning eller så vill de få inspiration i en miljö där vi visar upp noga utvalda delar av vårt breda sortiment. Därför har vi ett antal visningsbutiker runt om i landet där kunden har möjlighet att träffa någon som kan hjälpa dem framåt i deras projekt.

Om rollen

Som Butikssäljare
hos oss på Bygghemma guidar du våra kunder rätt i deras projekt genom ett av Nordens starkaste och bredaste sortiment inom produkter för hemmet.

Det är minst lika viktigt för oss att kunden är nöjd med produkterna de köpt som den servicen vi ger, det skapar återkommande kunder och ger långvariga relationer. Som Butikssäljare tar du våra kunder i handen och hjälper dem att genomföra köpet på bästa möjliga sätt utifrån kundens unika önskemål och behov.

Till din hjälp har du dina kolleger, en god supportstruktur och inte minst våra leverantörer som du kontinuerligt kommer vara i kontakt med. Det är ofta där svaren finns när vi behöver dem.

Lönen är fast, med en rörlig del utifrån både kundnöjdhet och resultat.

Om dig

Du gillar tanken av att kombinera orden service,

kundfokus
och försäljning
på ett framgångsrikt sätt. Du är kommunikativ i mötet med kunden och gillar både tempo och puls. Du håller alltid ett mycket högt fokus på affären och söker hela tiden möjligheter att utveckla denna.

Vi erbjuder en egen grundläggande internutbildning i produkter, sortiment och orderhandläggning. Har du kunskaper och erfarenhet från byggvaruhandeln ser vi det som meriterande, men ännu viktigare är ett starkt intresse för våra produkter och din vilja och inställning att ständigt lära dig mer. Som person är du ambitiös och tar alltid ett personligt ägarskap över din egen kunskapsutveckling.

Låter detta som din typ av utmaning?
Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Övrigt

Tjänstgöring 100 % alternativt 20 % förlagd till helger. Ange i ansökan om du söker tjänst på heltid eller deltid.

Om företaget

Bygghemma Group är den ledande onlinebaserade leverantören av hemförbättringsprodukter i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett produktsortiment till attraktiva priser med bekväm hemleverans inom framför allt områdena heminredning, trädgårdsprodukter och byggvaror. Några av koncernens mest namnkunniga onlinebutiker är bygghemma.se, chilli.se, trademax.se och furniturebox.se i Sverige, bygghjemme.no i Norge, netrauta.fi, taloon.com och kodin1.com i Finland samt myhomemobler.dk och frishop.dk i Danmark.

Bygghemma Group omsatte ca 5 miljarder kronor 2018 och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Totalt har koncernen drygt 1 000 anställda och huvudkontoret är beläget i Malmö. Läs mer på: www.bygghemma.se och www.bygghemmagroup.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygghemma.se har sålt varor på nätet sedan 2006, och är en del av Bygghemma Group. Vårt stora sortiment med välkända varumärken gör oss idag till ett av Sveriges största nätbutiker inom byggvaror, hem, och trädgård. Vårt mål är att ge en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till marknadsmässiga priser. Vår målgrupp är främst privatpersoner som vill handla byggvaror från kända varumärken till attraktiva priser.

På Bygghemma.se finns över 350.000 produkter för hem och trädgård. Förutom webbsidan har Bygghemma.se visningsbutiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.