Btwentyfour - Customer Onboarding Specialist

Btwentyfour - Customer Onboarding Specialist

Är du vår nya Customer Onboarding Specialist?

Vi på Btwentyfour växlar upp och för att säkerställa att våra kunder får en så bra start och upplevelse av våra tjänster som möjligt, söker vi nu fler personer till positionen som Customer Onboarding Specialist.

Tjänsten
Som en del av vårt Customer Onboarding-Team har du ansvaret för specifika kunder och projekt. Du kommer att arbeta med att samla in, analysera, planera och kommunicera affärsmässiga och tekniska krav för givna kundprojekt. Du arbetar med våra nya kunder och säkerställer att de förstår värdet i våra tjänster och i vår plattform. Du utbildar och guidar våra kunder i hur de kommer i gång med och använder vår unika plattform för att uppnå maximal effekt av sin investering. Du arbetar i nära samarbete med andra team inom företaget och tillsammans skapar ni en smidig onboarding- och integrationsprocess för våra kunder. Våra kunder är de största marknadsledande företagen (leverantörer och köpare) inom detaljhandeln såsom mode, skor, sport, outdoor och skönhet.

Vem är du?
Vi tror att du som söker denna roll är en person som vill bidra till att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet där du är med och guidar och skapar mervärde. Du kommer att få jobba med många kända varumärken och kedjor inom retail. Du trivs med att arbeta i högt tempo och som person är du analytisk och lösningsorienterad. Du strävar efter att utveckla och dela best practice med dina teammedlemmar för att ständigt förbättra kvaliteten och effektiviteten i våra interna processer.

Det viktigaste för oss är att du har en god förståelse för varuflödet inom detalj- och e-handel för att lyckas bäst i rollen som Customer Onboarding Specialist. Kanske har du erfarenhet av onboarding och/eller projektledning eller från roller inom supply chain eller inköp. Du är kommunikativ och trivs med att arbeta med kunder, gärna med erfarenhet av att arbeta inom en kommersiellt driven organisation.

Du är välorganiserad med känsla för detaljer och förmågan att prioritera. Du är duktig på att planera din tid och har affärsanalytiska färdigheter. Du är bekväm med att hålla möten och virtuella workshops. Har du dessutom ett tekniskt intresse gör det dig till en extra intressant kandidat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är kundfokuserad, ödmjuk, driven, positiv och alltid har en vilja att utveckla dig själv och teamet.

Varför jobba hos oss
Btwentyfour startades som ett familjeföretag och oavsett hur många detaljhandelsjättar vi arbetar med så genomsyrar den varma, välkomnande och familjära känslan hela vårt företag. Vårt team är mycket skickligt, drivs av innovation och inspirerat av förändring. Vi är här för att göra skillnad, för att växa och ha kul medan vi håller på. Vi erbjuder flexibla arbetstider, hybridarbetsplats, friskvårdsbidrag. På fredagar bjuder vi på frukost på kontoret eftersom vi gillar att umgås.

Huvudsaklig arbetsplats är vårt kontor i Uppsala, men vi erbjuder även våra anställda en hybrid med möjlighet till hemmakontor.

Kontakt och ansökan

Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Anton Fredriksson på mail: anton.fredriksson@infinityhr.se eller telefon, 070-3115159.

Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Btwentyfour infrastructure is built on Open Commerce principles to seamlessly streamline and automate your entire retail supply chain - from Factory to Consumer.

Our Operative System has been formed by one of the world's fastest-changing industries. The retail industry is in an ever-evolving state and we've excelled at adhering to the demands of the market and requirements of our business network.

Since our inception, buyers and sellers have gone from local and individual interchange of data with business partners, to a situation where they can build an individual but generic retail ecosystem.

Simultaneously, our customers can now drive data fulfillment to all types of business partners, enabling interactions with consumers worldwide.