Utesäljare / Säljare / Account Manager

Utesäljare / Säljare / Account Manager

Vi söker en säljare till Caleidoscope med placering i eller omkring Stockholm. Vill du vara med Caleidoscope på deras spännande resa? De erbjuder retail marknaden ett exklusivt och brett sortiment av belysningslösningar för butiker, varuhus och kommersiella byggnader.

Om företagetCaleidoscope Systems AB är en helhetsleverantör av belysningslösningar, funktionsundertak och elsystem. Genom deras affärsidé som "One Supplier", tar de fullt ansvar i projekten från planering och projektering till leverans och montage, allt för att kunden skall känna sig trygg och för att Caleidoscope skall kunna garantera marknadens bästa kvalité i alla led. De har en gedigen bakgrund med en erfarenhet om cirka 40 år i branschen och arbetar idag med flera av de största butikskedjorna såväl i Sverige som internationellt. Företaget genomsyras av engagerade medarbetare som arbetar målinriktat med kunden i fokus. Läs mer om Caleidoscope via http://www.caleidoscope.se/.

ArbetsuppgifterSom säljare på Caleidoscope Systems AB kommer du att utgå från ditt hemmakontor och besöka potentiella kunder i första hand i närområdet, men även utanför. Arbetet innebär stort ansvar att utföra kundbesök och följa upp detta arbete. Besöken förväntas vara till större delen nykundsbearbetning, men också en del befintliga kunder och projekt.

Formella krav
  • Erfarenhet av försäljning med goda resultat
  • Erfarenhet av nykundsbearbetning
  • Teknik- och designintresse
  • Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Erfarenhet av retailbranschen (meriterande)
  • Belysningserfarenhet (meriterande)
Vi söker dig som med trygghet och god självkännedom har förmåga att skapa goda kundrelationer och möta människor på ett affärsmässigt sätt. Du har erfarenhet av nykundsbearbetning och drivs av att prestera och leverera goda resultat! Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Genom ditt flexibla förhållningssätt kan du skapa goda kundrelationer med både stora kunder som små.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Utgår från hemmet
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: B2B, försäljning, Caleidoscope, belysning, sälj, Account Manager, retail, nykundsbearbetning, säljare, kundansvarig, Mälardalen,
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.