UI-Designer till App Shack

UI-Designer till App Shack

Är du nyexaminerad eller erfaren UI-designer och på jakt efter nästa utmaning? Då är det dig vi söker för rollen som UI-designer till företaget App Shack. Här erbjuds du stort eget ansvar och mycket breda samt goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos App Shack.

Om företagetApp Shack grundades 2013 som ett resultat av grundarnas brinnande intresse för mobilappar och teknik.
App Shack har sedan dess vuxit exponentiellt och tilldelades det prestigefyllda Deloitte Fast50 Tech Award 2018, samt Gold Mobile Award 2016 och 2017 för deras arbete med Tmpl och Länsförsäkringar Bank.
Idag är App Shack en stark utmanare på utvecklingsmarknaden och vill proaktivt utöka sitt digitala fotavtryck i världen av mobila applikationer. De arbetar med både nationella och internationella kunder i flera framgångsrika projekt.
App schack älskar att bidra till välfärden och har utvecklat flertalet gratisapplikationer som bidragit på ett eller annat sätt, och har även vunnit tillgänlighetspriset med deras flaggskepp Fritt Fram för att vara en innovativ och modern lösning på ett strukturellt problem. Det är ett bra exempel på hur de tycker om att ge tillbaka till samhället.

ArbetsuppgifterSom UI-designer på App Schack samarbetar du med kunder och andra teammedlemmar för att bygga rena och övertygande användarupplevelser. Du arbetar tvärfunktionellt och tycker om att genomföra produktupptäckt och forskning. När du skapar trådramar, flöden och prototyper behåller du perspektivet när du dyker in i detaljerna. Du arbetar mycket med att balansera behov från affärsintressenter, teknik och slutanvändare samtidigt som du producerar toppmoderna användargränssnitt, designsystem. Du arbetar primärt i Figma, och tillhör ett team om 4 kollegor som ni alla sitter i olika projekt men sammanstrålar och tar hjälp från varandra såväl som från utvecklarna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av att arbeta i Figma
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift
Vidare söker vi dig som trivs i kunddialogen och besitter en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du får fram det du vill säga då du arbetar en hel del med att förstå kundernas behov och önskemål. Du tar ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid mot deadline. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalité. Slutligen är du kreativ och strävar efter att hitta nya metoder för att förbättra ditt arbete.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala eller Stockholm med omnejd
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:UI, Designer, Ui-designer, UX, utvecklare, Figma, IT, App Schack, Heltid, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!