Teknisk säljare / Account Manager till Envirologic AB

Teknisk säljare / Account Manager till Envirologic AB

Är du en driven och positiv säljare som vill arbeta med försäljning av högteknologiska produkter? Har du kunskap eller erfarenhet från lantbruk? Envirologic söker dig med erfarenhet av försäljning och en god förståelse för långsiktiga och varaktiga relationer. Här erbjuds du en möjlighet att vara med på en tillväxtresa och utveckla marknaden.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Envirologic.

Om företagetEnvirologic AB är ett internationellt miljöteknikbolag som är världsledande inom automatiserade tvättsystem för lantbruket. Företagets patenterade tvättrobotar utvecklas och tillverkas i Uppsala och säljs genom dotterbolag och återförsäljare i hela världen. Envirologics specialistkompetens finns inom automatiserad högtryckstvättning, där tvättroboten EVO Cleaner är lösningen för att tvätta i hälsovådliga miljöer. Bolaget har hittills levererat fler än 800 robotar till kunder i Europa, Nordamerika, Australien och Asien. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk säljare är din främsta uppgift att genom hög kvalitet och förtroende skapa långvariga och framgångsrika affärsrelationer. Du ansvarar för att förvalta befintliga relationer samtidigt som du skapar nya affärer. Inledningsvis är grisproduktionen i Sverige din primära marknad där du ansvarar för att hitta eller skapa nya nätverk. Du ansvarar för att ta den första kontakten med kunden, boka samt utföra kundbesök ute på gårdarna, marknadsföra och demonstrera produkten samt uppföljning av kund. Kontakten med kunden sker såväl fysiskt som över telefon. Som teknisk säljare är du även delaktig på mässor och branschträffar. Du i snitt sju dagar inklusive övernattning i månaden primärt inom Sverige, men även resor inom Norden och Europa kan förekomma i samband med mässor och distributörsbesök. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Erfarenhet av teknisk försäljning, erfarenhet av att sälja maskiner eller andra högteknologiska produkter
  • Om du innehar någon koppling till lantbruket alternativt kunskap om branschen är detta en fördel i rollen
  • B- körkort
  • Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Datorvana och kunskap inom Excel
För att lyckas i rollen som teknisk säljare hos Envirologic har du en stark vilja och positiv attityd till att skapa långsiktiga relationer samt att utveckla affären, bolaget och din egen kompetens. Du har ett tålamod och en förståelse för den välgrundade och varaktiga relationens vinning i affären. Därtill är du duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat. Som säljare är du ödmjuk och lyssnar in andra samt har lätt att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation. Du är prestigelös som person och har en god problemlösningsförmåga.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, teknisk säljare, ingenjör, kundrelationer, produktsäljare, teknik, teknisk, robot, försäljning, heltid, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!