Teknikinformatör / Teknisk skribent till ÅF

Teknikinformatör / Teknisk skribent till ÅF

Har du ett stort intresse för teknik och är duktig på kommunikation? Hos ÅF får du möjligheten att jobba som konsult med teknisk information på spännande och utvecklande kunduppdrag, samtidigt som du får all den trygghet som det innebär att vara anställd

Om företagetÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen. Idag har ÅF ca 16 000 medarbetare och kontor i mer än 50 länder världen över, allt från Brasilien till Vietnam. ÅF består av fem divisioner, Infrastructure, Industrial & Digital Solutions, Process Industries, Energy och Management Consulting.

ArbetsuppgifterSom teknikinformatör arbetar du med framtagande och utveckling av exempelvis manualer, kataloger, instruktioner och utbildningsmaterial. Du arbetar med ett affärsområde som utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher och samarbetspartners. Det medför en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom t.ex. medicinteknik, fordonsindustrin, försvarsindustrin och/eller andra intressanta tillverkande industrier av bl.a. konsumentprodukter från kända varumärken.

ÅF är inne i en expansiv period och behöver stärka sin avdelning. Hos dem får du stor frihet och i takt med att de växer kommer det finnas möjlighet att ta större ansvar inom gruppen.

Formella krav
  • Ingenjörsexamen inom exempelvis medicinteknik, elektronik, maskin, mekanik eller liknande
  • Tidigare erfarenhet som teknikinformatör eller teknisk skribent är meriterande
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i denna roll har du ett stort tekniskt intresse och förståelse. I och med att du har flera olika kontaktytor är du relationsskapande samt har en fallenhet för kommunikation vad gäller både tal och text. Du är noggrann i ditt arbete och du besitter förmåga att bibehålla en god struktur. Vidare är du även en självgående person som trivs med ansvar. I och med att du i denna rollen arbetar som konsult är det viktigt att du är flexibel samt har lätt för att anpassa dig till nya uppgifter och situationer.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att ÅF har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och ÅF en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teknisk skribent, teknik, information, teknikinformatör, informatör,Technical writer, writer, kommunikatör, kommunikation, dokumentation, Stockholm, heltid
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.