Systemutvecklare / backend / fullstack / utvecklare till Btwentyfour

Systemutvecklare / backend / fullstack / utvecklare till Btwentyfour

Hos Btwentyfour får du vara med och bygga den nya globala standarden för dataflödeshantering inom retail-branschen. Du ingår i ett växande bolag där du får en nyckelroll i den fortsatta utvecklingen av bolagets plattform. Btwentyfour vill ha dig som har ett genuint intresse och en djup förståelse för avancerad utveckling och teknik - har du det, då kommer du att trivas!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Btwentyfour.

Om företagetBtwentyfour möjliggör och förenklar utbytet av komplexa affärsflöden med ambitionen att vara det naturliga valet av affärsnätverk och marknadsplatspartner inom Retail-handel för såväl företag som konsumenter.

Btwentyfour grundades år 2000 med en vision om att skapa en gemensam affärsplattform som effektiviserar och rationaliserar affärsdataflödet mellan köpande och säljande företag inom den internationella detaljhandeln såsom sport-, mode-, skor- och kosmetik. Plattformen är en unik "Omnichannel-plattform" för generering av "grafiska produktkataloger" och hantering av affärskritiskt data kopplat till effektiva affärstjänster som successivt utvecklas och förbättras i takt med marknadens behov.

Plattformen erbjuder såväl köpande som säljande företag tillgång till en rad olika affärstjänster via en enda uppkoppling. Som uppkopplad uppnår varje part en oöverträffad online-interaktion med alla sina affärspartners och företrädesvis även konsumenter.

ArbetsuppgifterI rollen som fullstack-/backend utvecklare på Btwentyfour ingår du i ett prestigelöst och motiverat team om åtta utvecklare med fokus på högkvalitativ kod. Du har en central och viktig funktion i bolaget med en nyckelroll gällande Btwentyfours plattform. Tillsammans med dina kollegor är du med och bygger den nya globala standarden för retail dataflödeshantering och får då chansen att arbeta med komplexa applikationer och tekniker.

I rollen har du ett tätt samarbete med testare, kravhanterare, produktägare, arkitekter samt seniora utvecklare. Huvudsakligen sker utvecklingsarbetet i C#.

Arbetssättet är agilt och lean med dagliga stand-ups som viktigaste framgångsfaktor. Du har för vana att sätta affärsnyttan i fokus och gillar att skriva kvalitativ och skalbar kod.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst två års arbetslivserfarenhet av systemutveckling
  • Erfaren inom, samt har goda kunskaper i, .Net C#, XML och SQL
  • Flytande i engelska, tal och skrift
Meriterande:
  • .NET Core
  • T-SQL, NoSQL-databas
  • Azure Devops, Azure Cosmos DB
För att lyckas i rollen som fullstack-/backend utvecklare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur.

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Därtill är du mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång i de fall det krävs.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utvecklare, backend, back-end, fullstack, full-stack, systemutvecklare, C#, .Net, Azure, Cosmos DB, NoSQL, SQL, T-SQL, .Net Core, XML, developer, development, systemdevelopment, systemarkitektur, programmerare, Uppsala, heltid, Stockholm, Btwentyfour
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!